Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrock oynarken dinlenebilecek şarkılar (öneri)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
benim önerim

dinliyosanız önerin lütfen Smile
önerin için teşkkur ederim
önerin için teşkkur ederim
daha çok metal tercih ediyorum konu açmıştım ama buraya koyayım gene

Priests of sodom

Pantera - 5 Minutes Alone

Pantera - I'm Broken

Cowboys from hell

isteyen olursa daha fazlasını paylaşabilirim Smile

yada rock fm dinleyebilirsin onlarda güzel parçalar paylaşıyorlar
mete rockcu meteBig Grin olum manga yı izlerken sana inat metal işareti yapacam Big Grin 30 temmuzdaBig Grin
ne çok böğürüyor bu adamBig Grin
Ruhu dinlendirici müzikler tercihim.. ( Reiki )

Metal de adam wowhahahuhuhuheeheoo diye bağırırken girdiğin rush sonucu adam alamadan öldüğün zaman ve o adam gine bağırdığı zaman ki sinirinizi düşünemem. ( cümle tamamıyla benden çıktı...)
(07-27-2011 07:43 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Ruhu dinlendirici müzikler tercihim.. ( Reiki )

Metal de adam wowhahahuhuhuheeheoo diye bağırırken girdiğin rush sonucu adam alamadan öldüğün zaman ve o adam gine bağırdığı zaman ki sinirinizi düşünemem. ( cümle tamamıyla benden çıktı...)

Big GrinBig GrinBig Grin evet o bağırma anında hele rushdaysan güzel oluyor ama ben hemen ölmüyorum Big Grin adam alıp kaçıyorum hemen
Şöyle böyle warrocka gitceğini sanmıyorum ama deniycem Smile
Şöyle böyle warrocka gitceğini sanmıyorum ama deniycem Smile
(07-27-2011 07:50 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(07-27-2011 07:43 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Ruhu dinlendirici müzikler tercihim.. ( Reiki )

Big GrinBig GrinBig Grin evet o bağırma anında hele rushdaysan güzel oluyor ama ben hemen ölmüyorum Big Grin adam alıp kaçıyorum hemen

Aslında oyunun kendi müzikleri de güzel.. hele Velruf'daki o yavaştan artan ritim ve sesi duyunca " hass. olm niye defansdayım ben saldır gitsin a. " diyesi geliyo insanın Big Grin
demi demi ama velruf sevmem Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler