Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Wr Endonezya // yeni zombi map + itemshop
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadas dün gece canım sıkılıyodu yarım saat warrock endonezya oynayayım dedim bir baktım bazı yenilikler yapmıslar Big GrinD
bende video yapayım dedim
yanlız bu youtube 3 video'dan beri müzigimi almıyo baska
müzik koyuyorum ama onlarda cok kötü oluyo

Darısı bizim warrockun başına Smile
korean daha ilerde değil mi alican ? bi zombi mapı var onda zoru seçtiğinde ilk wavden hangedman love falan geliyor teşekkürler item shoptada yok yok ilerde bizimki böyle olması ya
Bu bize ancak 27 ocak 2489 yılında gelir ARTİST
(07-27-2011 07:32 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Bu bize ancak 27 ocak 2489 yılında gelir ARTİST

ileri dedim dikkat edersen bir tarih vermedim 100yıl sonrada olur seneyede olur bilinmez yani Big Grin
Böyle videoları izledikce G1 bizimle dalga geçiyor diyorum.Şöyle herkez warrock bırakcak bunların aynısı bize gelmezse size oyuncu falan yok diyeceğiz pardon size müşteri falan yok.Yazık vallaha zaten warrock bıraktım sayılır.Son güncellemeyi 2 kez ertelediler adam akıllı birşey gelicek sandık item shopa 2 3 item gelir dedik yaptıkları sadece görüntü değişikliği.
(07-27-2011 07:28 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]korean daha ilerde değil mi alican ? bi zombi mapı var onda zoru seçtiğinde ilk wavden hangedman love falan geliyor teşekkürler item shoptada yok yok ilerde bizimki böyle olması ya

yes babe herşey korean'da başlar, sonra bize dağıtılır.

Yalnız o fast reload çok iyidir tavsiye ederim geldiğinde Big Grin RushakarTR
G1 in Türk Oyuncularla t**şak geçmesi.
furkan forumdasın!
güzel yapmışında neden ingilizce yazdın ?
bunu nasıl oynuyoz hosuma gıttı
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler