Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 3 Kişi Zombi Eğlence.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Başlıktada yazdığı gibi eğlence amaçlı girdik ama baktık sarıyor bitirelim dedik.Başlıkta 3 kişi yazıyor ama 18. dalgadan sonra donsuzsn1p(hakan) yoktu 2 kişi 18 den devam ettik.Hakan merak eder ne oldu diye açimde konuyu görsün.

[Resim: dm-II9P.jpg]

[Resim: dm-WX0O.jpg]

[Resim: dm-6DFW.jpg]

Süreyi çekemedim ama dirilme çıkmadan hemen önce taba bastım.Hakanda dirildi ama nafile kendisi afk olduğu için Big Grin 2 kişi bitirmek zorunda kaldık.

[Resim: dm-9OJ1.jpg]

Hakan sen gelene kadar bitirdik biz Tolga lvl bile aldı Big Grin
Sabahın 5'inden bahsediyoruz Smile hayırlı olsun gözlerim kapanmasa bende devam ederdim Smile
tebrikler bizde 19dayız şimdi 20ye geçicekler arada ammo alırken oldum Angry
ölümlü meteBig Grin chariot u üzerine mi saldılarBig Grin
3 kişi daha iyi oluyor tabi sağlam silahlar varsa Smile
Big Grin mete yi görsen bi yerlerinden soluyor korkudan Big Grin
(07-27-2011 03:30 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Big Grin mete yi görsen bi yerlerinden soluyor korkudan Big Grin

Hahahaha Mete duyduklarım dogrumu lanSmile)
(07-27-2011 03:34 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]
(07-27-2011 03:30 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Big Grin mete yi görsen bi yerlerinden soluyor korkudan Big Grin

Hahahaha Mete duyduklarım dogrumu lanSmile)

mete harbi mi Big Grin burundan nefes al ağızdan ver Big Grin

İbrahim sana o çığlık atan kızı ayarlayım mı Big Grin
(07-27-2011 02:22 PM)DonsuzKral Yazılan: [ -> ]Sabahın 5'inden bahsediyoruz Smile hayırlı olsun gözlerim kapanmasa bende devam ederdim Smile

Ts den niye çıktın ya kulaklık felan olsaydı yatarken dinleseydin baya küfrettik Big Grin eğlendik ama ya ne güldük Tolga bi ara şom ağzını açtı ama Big Grin
(07-27-2011 04:08 PM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]
(07-27-2011 02:22 PM)DonsuzKral Yazılan: [ -> ]Sabahın 5'inden bahsediyoruz Smile hayırlı olsun gözlerim kapanmasa bende devam ederdim Smile

Ts den niye çıktın ya kulaklık felan olsaydı yatarken dinleseydin baya küfrettik Big Grin eğlendik ama ya ne güldük Tolga bi ara şom ağzını açtı ama Big Grin

Ben cıkmıyorum normalde bi süre ses gelmiyor sonra bi bakıyorum kapanmış.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler