Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: [hBw]HeavyBraveWarriors Clanı İçeri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler daha yeni aldığım bir habere göre Eray'ın bazı ailevi sorunları varmış ve charını satmış kendisi.Charı alan arkadaş clanı bozmuş.Clan bozulmuş olabilir ama içindeki diğer oyuncular yeniden toplanacaktır.Yeni clan ile ilgili daha toplantı yapılmamıştır[Lider,clan adı vs. şeyler]ama en kısa sürede yapılacaktır.

TaTy

Belki clandan birisi bir şey yazacaktır kitlemeyin şu konuları
Serdar kardesim ben sonuna kadar yanındayım Big Grin Big Grin clan yeniden toplansında clan baskanı kim olucak simdi orasıda var Big Grin aramızda en yüksek level kimse o olsun ama harbi olucak .
clan dagılırsa dedigim gibi olur ve belirli kisiler gelir clana bende dahil Big Grin ARTİST
hayırlısı olsun victory.gif
Hayırlı olsun ben bıraktım oyunu clandaki bazı kişilerin haberi yoktur.
Geçmiş olsun aynı zamanda hayırlı olsun Big Grin
Hayırlısı Big Grin
Anlamıştım böyle bi şey olduğunu. totos.gif
Benim size tavsiyem aynı clan isminde bi clan kurun sonuna artık x mi koyarsın tagını xhbwx mı yaparsınız bilemem sonuçta bu clan 3-4 aylık bi nebze olsun hbw clanını tanıdık Smile
(07-27-2011 11:05 AM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Benim size tavsiyem aynı clan isminde bi clan kurun sonuna artık x mi koyarsın tagını xhbwx mı yaparsınız bilemem sonuçta bu clan 3-4 aylık bi nebze olsun hbw clanını tanıdık Smile

Zaten 2 seçeneğimiz var Metin Abi ama bir kez daha yeni bir clan kurmak.. bilmiyorum gerçekten saçma olur.Diğer seçenek başka bir clana gidebiliriz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler