07-26-2011, 10:47 PM
![[Resim: tumblr_lourzguaKz1qhkpseo1_500.jpg]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_lourzguaKz1qhkpseo1_500.jpg)
dağınık saçlarımla ve sıkmadığım saçma parfümlerimle kozmopolit bir cadde veya semtte yürüyorum usul adımlarla. tüm özensizliğimle her adımımda ardımda bıraktığım elli kişi ve aklımda gitmek istediğim bir yer vardı. kozmopolit semt veya caddenin duvarlarına bakarak, tüm o düşünmekten sıkılmışlığımla tekrar düşüncelere dalıyorum. her zaman uğradığım kahve dükkanına uğradım ve içeriye girdiğim gibi havalandırma borularının içine sıkılmış hoş kahve kokulu spreyleri insanlara orjinal kahve kokusu diye paftalayanları gördüm ve o kokuyu genizlerime çektim. tekrar saçma bir gülüşle döndüm caddeye veya semte. beynimin sağ lob ve sol lob optimizasyonunu tam olarak sağlayamasam da, yine o duvarlara bakarak sinsice bir gülüş ve aynı yan ve aşağılayıcı bakışı atıyordum umarsızca.
Aslına bakarsanız, düşünmekten sıkıldım. Fakat bir beton yığının üzerine işlenmiş güzel desenler yani duvarlara bakarak aklımda sarmal bir etki oluşmuştu. Bu duvarlar bu semtteki veya caddede ki çoğu insandan daha yaşlı ve daha çok olaya tanık olduğu aklıma gelmişti. Çok fazla bencil ve pis insanın yaslandığı ve çok yaşlı olduğu belirdi birden aklımda. İyice karmakarışık bi hale gelen düşüncelerim daha da derinleşiyor ve aklıma şu geliyordu. Bir beton yığınının en üst tabakasına yapılan güzel ve şekilli desenler duvar olarak adlandırılıyorsa, bu duvarların; ardında organ bulunduran insan vücudundan hiçbir farkı yoktu. Kapalı kapılar ardı gibi olmuştu beynimin içi, kahvemi yudumladım ve yoluma devam ettim.
#can sıkıntısı insana böyle şeyler yazdırabilir. [3]