Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İnternet.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba Arkadaşlar...

Ben Vodafone vınn kullanıyorum. Kullanan bilir berbat bir internet hiç çekmiyor kullanamadığımız halde aylık ilk 12 ay 50

12-24 ay yani son 1 yıl arası ise 100-150

Böyle milleti kazıklayan vodafone üstüne üstlük hiç çekmiyor. İnsanı deli eder.

11.Ayda Kasım da vodafone ni zamanı bitecek önereceğiniz vınn haricinde başka internet varmı?
avea nın jet var ama iyi çeker çekmez bilmem
vınn hariç vınndan ne çektiğimi allah biliyor kelimeler anlatılmazBig Grin
turkcell vınn
vınnla hiçbirşey yapılmaz iş adamlarının işleri bağlamak için yolda uçakta kullanır şahsi düşüncem sen genç adamsın ne işin var senin vınnla ? tabi amacım seni azarlamak değil ama bırak vınnı evine internet bağlattır her ne kadar heryerden çeker 4 çeker falan deselerde aslında bir b*k değil Smile ttnet bile daha iyi yanında Big Grin

uydunet biri ttnet Smile al sana tavsiye
vın hariç ne anlamı veriyor sizeSs.gif
vınnn hariç diyoruz mete kimse anlamıyorki herkes avea jet türkcell vın Big Grin
Normal internet mi soruyorsun modemli falan? Yoksa başka bi şey mi kimse anlamıyor sorununu.
vınn dan başka tanımam ama sen gel ınternet bağlattır böyle olmaz Wink
(07-26-2011 03:31 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Normal internet mi soruyorsun modemli falan? Yoksa başka bi şey mi kimse anlamıyor sorununu.

vınn hariç internet dedim bunda anlaşılmayacak bir şey yok Ss.gif

modem li

TaTy

Ya TTNet yada Turkcell@Superonline.Smile,biri miri felan hepsi TTNetin üzerinden servis veriyor.Sadece Turkcell@Superonline ve TTNet'in altyapısı var.
Bir de uydunet vardı ama kullananlar hiç memnun değil.Sen gene Turkcell@Superonline al.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler