Hayata küstüme özel oturuş var

hatta
Cash Flow'u Cash Flow yapan şarkı . Nice .
13 yaşındayken bu şarkı o kadar hoşuma giderdiki
hala da gidiyor fakat şarkıların dezavantajı bi süre sonra yalan oluyorlar
CASH FLOW güzel bir ekipti ama burda takıldı kaldı
Son olarak : Şiddet ve Funky şarkısınıda dinleyin öneririm
Sizleri anlayamıyorum ya. Bi' elemanda Cash Flow'u yapan şarkı yazmış, asdf. Acaba "Cash Flow" dinleyen arkadaşlar hiç mi Keysi(karaçalı) veya Da Poet (dipi) dinlememiş ? Anlayamıyorum yani sizleri, resmen saçma sapan bi' şarkı. Saçma sapan bi' şarkıyı beğenenlere ne derler bilmem.
(02-12-2010 10:36 PM)Massacre Yazılan: [ -> ]Sizleri anlayamıyorum ya. Bi' elemanda Cash Flow'u yapan şarkı yazmış, asdf. Acaba "Cash Flow" dinleyen arkadaşlar hiç mi Keysi(karaçalı) veya Da Poet (dipi) dinlememiş ? Anlayamıyorum yani sizleri, resmen saçma sapan bi' şarkı. Saçma sapan bi' şarkıyı beğenenlere ne derler bilmem.
Karaçhalı A.K.A Muahammet ALİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
herkesin müzik zevki farklıdır uğurcum =) respect
(02-12-2010 10:39 PM)Barış Yazılan: [ -> ]herkesin müzik zevki farklıdır uğurcum =) respect
Böyle bi' zevke respect mi ? Kesinlikle hayır.
(02-12-2010 10:46 PM)Massacre Yazılan: [ -> ] (02-12-2010 10:44 PM)seheral1 Yazılan: [ -> ] (02-12-2010 10:36 PM)Massacre Yazılan: [ -> ]Sizleri anlayamıyorum ya. Bi' elemanda Cash Flow'u yapan şarkı yazmış, asdf. Acaba "Cash Flow" dinleyen arkadaşlar hiç mi Keysi(karaçalı) veya Da Poet (dipi) dinlememiş ? Anlayamıyorum yani sizleri, resmen saçma sapan bi' şarkı. Saçma sapan bi' şarkıyı beğenenlere ne derler bilmem.
Salakomu dinleyelim
Allah Allah
Git ve K.A'dan Selo'yu dinle.
Zaten dinliyorum

+Saçma sapan yorumların kendine kalsın ve su yorumlarını sil yada yazma,renkler ve zevkler tartısılmaz

sonuna kadar K.A cıyızz..........

Renkler ve zevkler tartışılabilir ve forum denen platform seviyeli bi' şekilde görüşleri bildirme yani tartışma platformudur. Eğer buraya bu konuyu açmış isen ben senin zevkinide eleştiririm, renginide.