Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Cash Flow
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ben çok begendim sizinde begenicegini düşünüyorum ama zevkler ve renkler deyişik olabiliyor... Güzel parça :sleepy:

http://www.youtube.com/watch#playnext=1&...AMdemQ1-X4
Hayata küstüme özel oturuş var Big Grin hatta
Cash Flow'u Cash Flow yapan şarkı . Nice .
13 yaşındayken bu şarkı o kadar hoşuma giderdiki

hala da gidiyor fakat şarkıların dezavantajı bi süre sonra yalan oluyorlar

CASH FLOW güzel bir ekipti ama burda takıldı kaldı

Son olarak : Şiddet ve Funky şarkısınıda dinleyin öneririm
Sizleri anlayamıyorum ya. Bi' elemanda Cash Flow'u yapan şarkı yazmış, asdf. Acaba "Cash Flow" dinleyen arkadaşlar hiç mi Keysi(karaçalı) veya Da Poet (dipi) dinlememiş ? Anlayamıyorum yani sizleri, resmen saçma sapan bi' şarkı. Saçma sapan bi' şarkıyı beğenenlere ne derler bilmem.
(02-12-2010 10:36 PM)Massacre Yazılan: [ -> ]Sizleri anlayamıyorum ya. Bi' elemanda Cash Flow'u yapan şarkı yazmış, asdf. Acaba "Cash Flow" dinleyen arkadaşlar hiç mi Keysi(karaçalı) veya Da Poet (dipi) dinlememiş ? Anlayamıyorum yani sizleri, resmen saçma sapan bi' şarkı. Saçma sapan bi' şarkıyı beğenenlere ne derler bilmem.

Karaçhalı A.K.A Muahammet ALİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
herkesin müzik zevki farklıdır uğurcum =) respect
(02-12-2010 10:39 PM)Barış Yazılan: [ -> ]herkesin müzik zevki farklıdır uğurcum =) respect

Böyle bi' zevke respect mi ? Kesinlikle hayır.
(02-12-2010 10:46 PM)Massacre Yazılan: [ -> ]
(02-12-2010 10:44 PM)seheral1 Yazılan: [ -> ]
(02-12-2010 10:36 PM)Massacre Yazılan: [ -> ]Sizleri anlayamıyorum ya. Bi' elemanda Cash Flow'u yapan şarkı yazmış, asdf. Acaba "Cash Flow" dinleyen arkadaşlar hiç mi Keysi(karaçalı) veya Da Poet (dipi) dinlememiş ? Anlayamıyorum yani sizleri, resmen saçma sapan bi' şarkı. Saçma sapan bi' şarkıyı beğenenlere ne derler bilmem.

Salakomu dinleyelim Tongue Allah Allah

Git ve K.A'dan Selo'yu dinle.

Zaten dinliyorum Smile +Saçma sapan yorumların kendine kalsın ve su yorumlarını sil yada yazma,renkler ve zevkler tartısılmaz Wink sonuna kadar K.A cıyızz.......... Wink
Renkler ve zevkler tartışılabilir ve forum denen platform seviyeli bi' şekilde görüşleri bildirme yani tartışma platformudur. Eğer buraya bu konuyu açmış isen ben senin zevkinide eleştiririm, renginide.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler