Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Banlanan Hesabımdaki G1 Kredilerini Harcayabilirmiyim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar benim çarım banlandı. G1 ile silah almıştım. G1 param boşunamı gitti. Paramı falan alabilirmiyim? Yardımınız için şimdiden teşekkürler...
Charın banlanmış. Premium boşa gider ama g1 gitmez .
hiç bir şeyini alamazsın (:
Hiç birşey alamassın sadece YARDIMM!!! yazdığın için ceza puanı alabilirsin.
başlığın tümünü büyük yazman yasak!
kendi iradenle o parayı gidip yatırdığın için hiçbirşeyi alamazsın neden banlandığını sormuyoruz bile Smile

TaTy

Oyunda hile yaptıysan hesabın banlanır.Aynı G1 e kayıtlı diğer charların varsa onlara harcayabilirsin kredilerini.

Ama neden banlandığını merak ettim söylesene bi ne yaptın Smile
(07-26-2011 12:28 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]Oyunda hile yaptıysan hesabın banlanır.Aynı G1 e kayıtlı diğer charların varsa onlara harcayabilirsin kredilerini.

Kardeşi çarına girip hack açmıştır başka ne olabilirki kendisimi hack açtı sanki Smile
(07-26-2011 12:30 PM)MustafaKahramanoğlu Yazılan: [ -> ]
(07-26-2011 12:28 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]Oyunda hile yaptıysan hesabın banlanır.Aynı G1 e kayıtlı diğer charların varsa onlara harcayabilirsin kredilerini.

Kardeşi çarına girip hack açmıştır başka ne olabilirki kendisimi hack açtı sanki Smile

Hahaha evet Big Grin
(07-26-2011 12:45 PM)İlkem ERTEN Yazılan: [ -> ]
(07-26-2011 12:30 PM)MustafaKahramanoğlu Yazılan: [ -> ]

Hahaha evet Big Grin

Belki bugdandır kendin ağzından duyalım Tongue
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler