Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: En Pis Kasa
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(07-26-2011 12:15 PM)MustafaKahramanoğlu Yazılan: [ -> ]
(07-26-2011 12:12 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Daha kötüsünü gördüm abi... Hatta bunu anlattığımda kimse inanmıyor ama biz teknik serviste fare kovaladık (kasanın içinden fırladı)...

Sesli güldüm Smile

Aynen sesli güldüm Smile)
Napmışlar la bunlara Big Grin
(07-26-2011 12:21 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]
(07-26-2011 12:12 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Daha kötüsünü gördüm abi... Hatta bunu anlattığımda kimse inanmıyor ama biz teknik serviste fare kovaladık (kasanın içinden fırladı)...

Sesli güldüm Smile

içinizden gülemezsiniz inci muhabbeti yapmayın burda Big Grin

benim kasanında içi biraz tozlanmış Turgay okuyorsan söylesene bu anakartın üstünü falan nasıl temizlicez?
(07-26-2011 12:28 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(07-26-2011 12:21 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]

Sesli güldüm Smile

içinizden gülemezsiniz inci muhabbeti yapmayın burda Big Grin

benim kasanında içi biraz tozlanmış Turgay okuyorsan söylesene bu anakartın üstünü falan nasıl temizlicez?

Turgay değil Mustafa söylesin. Eline bez alıcaksın sonra ıslatacaksın siliceksin anakartı Smile Şaka şaka bunun için üfleme aleti var ondan bulursan onu kullanmayı dene yoksa elektrikli süpürgenin ayarını düşürüp öyle tozları çek.
Abi Sen o kasayı al çöpe + klavyeyi de bu ne abi 3 senedir kullanıp bi bakım bile yapamamışsın Maşallah Big Grin Abi yarıldım gülmekten şu fare olayına Big Grin
Bu ne ya pc için korkmuyorumda senin için korkuyorum mikroptan ölmeyesin Big Grin
Bu ne ya pc için korkmuyorumda senin için korkuyorum mikroptan ölmeyesin Big Grin
Klavye Ss.gif midem kalktı
İğrenç dezenfekte edilmeli Big Grin
İğrenç dezenfekte edilmeli Big Grin
İlk kasanın kartı 9800GT veya 9600 olması lazım zamanın meşhur kartlarıydı.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler