07-26-2011, 02:44 AM
11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları Erkekler Hentbol (B) Grubu'nda Türkiye, ilk maçında Danimarka'ya 44-16 mağlup oldu.
TÜRKİYE: 16 – DANİMARKA: 44
Salon: Çarşıbaşı İlçe
Hakemler: Kevin Bosch (Avusturya), Benjamin Horeschy (Avusturya)
Danimarka: Frandsen (Pedersen), Thor (2), Nielsen (11), Bogh (1), Bonefeld (2), Damgaard (3), Andreas Jensen (3), Simon Jensen (5), Jorgensen (3), Andersson (1), Christtensen (2), Pedersen, Larsen (2), Kildelund (9)
Türkiye: Zeyd (Akın Yücel), Muhammet, Turgut (2), Ramazan (1), Can (3), İsmet (3), Alper, Sarper, Atilay, Yakup Yaşar (5), Ali (1), Yakup Mert, Emre (1)
İlk yarı: 21-8 (Danimarka lehine)
İki dakika cezası alanlar: Thor, Damgaard, Andersson, Christtensen (Danimarka), Muhammet, Can, Atilay, Yakup Yaşar, Ali, Emre (Türkiye)
Diskalifiye: Turgut (Türkiye)
izlemedim ama arkadaşım izledim ağlayacktım dedi

Kaynak
TÜRKİYE: 16 – DANİMARKA: 44
Salon: Çarşıbaşı İlçe
Hakemler: Kevin Bosch (Avusturya), Benjamin Horeschy (Avusturya)
Danimarka: Frandsen (Pedersen), Thor (2), Nielsen (11), Bogh (1), Bonefeld (2), Damgaard (3), Andreas Jensen (3), Simon Jensen (5), Jorgensen (3), Andersson (1), Christtensen (2), Pedersen, Larsen (2), Kildelund (9)
Türkiye: Zeyd (Akın Yücel), Muhammet, Turgut (2), Ramazan (1), Can (3), İsmet (3), Alper, Sarper, Atilay, Yakup Yaşar (5), Ali (1), Yakup Mert, Emre (1)
İlk yarı: 21-8 (Danimarka lehine)
İki dakika cezası alanlar: Thor, Damgaard, Andersson, Christtensen (Danimarka), Muhammet, Can, Atilay, Yakup Yaşar, Ali, Emre (Türkiye)
Diskalifiye: Turgut (Türkiye)
izlemedim ama arkadaşım izledim ağlayacktım dedi

Kaynak