Arkadaşlar ben yeni bir pc aldım ama WarRock kasarmı bilmiyorum,Sistemim şöyle : 4gb kingston DDr2 800mhz ram
1gb ati HD 3600 series,ekran kartı.
3.0(çif çekirdek) intel pentium,işlemci.
Sistemim kasarmı ?
Bu sistem yeni mi D: ekran kartın kötü en başta. Ramlerde tek avantajın 4 GB olması ama yeni nesil Ram takabilirdin yani DD3. pentium demişsin pentiumun çift çekirdekli olanı yok

İntel pentium R var onda da sanal çekirdek var o kadar bence seni bi güzel kandırmışlar
Ne kadara aldığını yazarmısın bu sistemi ?
Çok olmasa bile m14 lü odalarda kasar gibime geliyor

Çok olmasa bile m14 lü odalarda kasar gibime geliyor

Yok ya zannetmiyorum Ram 4 GB diyor kasmaz Windows 7 64 bit yüklerse sorun olmaz ama sistem görselliklerini kapatırsa daha iyi olur bence
şimdi çift çekirdek 3.0 yani tek çekirdek 1.5emi tekabül ediyor yoksa tek tek mi 3.0 ? eğer 1.5sa kaldır at çöpe

ramden kurtarıyorsun ama işlemcini arttır derim

benimki bile 6yıllık bilgisayar olmasına rağmen 3.27
Ramle kasmanın pek alakası yok , 1GB ekran kartı yeter WR için abartıya gerek yok .
WR nin ne yapacağı belli olmaz , benim yeni pc de hiç kasmadı ama benimkinin 2 katı pc lerde kasma yaptığı ile ilgili konular açıldı .
Şimdi ben kasar derim alet takır takır oynatır Oyüzden bize sormak yerine oyunu kur dene.
(07-25-2011 11:55 PM)Infinity Yazılan: [ -> ]Ramle kasmanın pek alakası yok , 1GB ekran kartı yeter WR için abartıya gerek yok .
WR nin ne yapacağı belli olmaz , benim yeni pc de hiç kasmadı ama benimkinin 2 katı pc lerde kasma yaptığı ile ilgili konular açıldı .

Ramle pek alakası yok mu

tabi 4 Gb warrock gibi bi oyun için abartı ama adam olan parayı Ram lere vermiş onun yerine 2 GB ram ve daha iyi bir ekran kartını tercihederdim
Adamlar süper Pc alıyorlar ona xp kuruyorlar o yüzden kasma oluyordur windows 7 de sorun çıkarmıyor warrock tabi 1 ay önce öyleydi şimdi yeni gücellemeleri bilmiyorum ne sorunlar geldiğini bakmak lazım
Beyler sorun yok,en yüksek çözünürlükte akıcı şekilde oynuyorum,,herkeze teşekkürler.