Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock Görüntü Sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bir süre yazlıktaydım. Döndüm. Wr'ye girdim ve bu manzarayla karsılastım. Once pc ye baktım guc tasarrufunda bırakmısım ondandır dedım, süper güçe geçirdim reset atım yıne olmadı Ss.gif SOnra wr yi kaldırdım bıdaha yukledım sıtesınden kurdum yıne olmadı. Çözünürlük ayarlarım normal. Ve bilgisayarım warrocku kaldıracak güce sahip. AMa program ekle veya kaldırdan c++ lardan 2 şer tane olanlar vardı onları temizledim. Bu yuzden olmus olabiir mi bilmiyorum. Bu temizleme işlemini daha dün yptım. Herhangi bir geri yükleme yapabilir miyim Ss.gif Yapamazsam WRyi nasıl düzelticem ?

[Resim: screenshot001wq.jpg]

[Resim: screenshot000tf.jpg]
Dikkat ederseniz Engineer-medic-sniper-assault-heavy trooper yazıları felan hep pürüzlü Ss.gif

Pürüz her yerde yok. Skorda var sol altta SP ve HP gosteren yerde var, sol yukarda kill tabelasında var Ss.gif Nasıl düzeltirim acill yardım Ss.gif

DİPNOT: SİSTEMİ GERİ YÜKLEYİP C++ LARI GERİ GETİRDİM AMA BU SORUNUM HALA DEVAM EDİYOR. LÜTFEN FORMAT ATTIR, SİL YÜKLE GİBİ ŞEYLER YAZMAYIN SİL YÜKLE OLMUYOR ZATEN AMA LÜTFEN FORMAT DEMEYİN BİR ÇARESİ OLSA GEREK ÇÜNKÜ FORMAT ATTIRAMAM ŞU ARA Ss.gif
senin ayarlar grefıkler son degılmı

TaTy

Bence sorun yok ama... DOST
Çözünürlük ayarlarını bidaha kontrol et istersen Tongue
ekran çözünürlüğünü ve ekran yenileme hızını kontrolet
ne olcakki o kadardan Smile
crosshair bile pürüzlüydü ama çözdüm sorunu. Yeni bir oturum açtım yönetici olarak çözüldü. Yardım etmeye çalıstıgınız ıcın tesekkur ederım.
Referans Adresler