Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Mikrofon Sorunu!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sabah disari cikmak üzere pc yi kapattm kardesm kulaklıgı cıkarmıs yerine hoporlorü takmis bende geldim kulakligi taktım kulagima ses gelior ama mikrofondan sesim gitmiyor sorun nedir bi yardımcı olabilrmsnz.
jack girişinde sorun var sanırım biraz oynat içinde düzelir sanırım bende böyle çözmüştüm

TaTy

İşletim sistemini ve biliyorsan ( Ses kartının yonga veya markasını ) yazarmısın.
Sistemlerde jack sense olayı vardır.Yani jack girişine bir hoparlor taktığında otomatik tanır.Ancak çıkarıp başka bişey taktığında %40 yanlış jackı seçer sistem.

Ses denetim programın varsa açıp Pembe Jack'a Mikrofon , Yeşil jack'a kulaklık , Mavi jack'ı boş takarsan düzelir.Yine olmazsa windows ses denetimini açacaksın seçenekler>özellikler>Kaydetme sekmesine tıklayıp>Mikrofona çentik atacaksın> tamam dedikten sonra Mikrofonun altında Seç vardır ona basacaksın.
Not Bu dediğim XP ye göre
Ses kartından sanırsam banda oluyordu laptop düştü masadan düzeldi ama ben gene de yeni kulaklık aldım Big GrinBig Grin
Referans Adresler