İşletim sistemim Windows 7 ultimate 64 bit. Tüm güncelleştirmeler yüklü. Antivirüs yok. windows defender, firewall kapalı. Oyun aşşagıdaki hatayı veriyor. Lütfen yardımcı olun.
Uploaded with
ImageShack.us
Silip tekrar yüklemeyi dene

beyler sildim yükledim fakat gene aynı. Sonradan fark ettimki ati tray tools programını kapatınca hata vermiyor. Çok alakasız ama sebebi Ati tray tools. Ati Tray tools'u overlock icin kullanmıştım. Sistem traydan kapatıp girmeyi denedim hata vermedi.
beyler sildim yükledim fakat gene aynı. Sonradan fark ettimki ati tray tools programını kapatınca hata vermiyor. Çok alakasız ama sebebi Ati tray tools. Ati Tray tools'u overlock icin kullanmıştım. Sistem traydan kapatıp girmeyi denedim hata vermedi.
Aynı olay yaklasık 10 ay sonra tekrar basıma geldi. gene format attım ati tray aktif. Tabi sorunun nedenını unutmuşum,
saatlerce ugraştım çözemedim sorunu. Nette sorunu araştırırken kendi açtıgım konuya rastladım. Sonra 10 ay önce kendi attıgım yorumu okuyup sorunumu çözdüm. Neymiş paylaşım bazen kendımıze bile yararlı oluyormuş

Çok ilginç bir durum.
Sebebi Ati Tray tools. kapatıp deneyince patch atıyor.

arkadşlar bir türlü giriş yapamadım ben ya