Ya arkadaşlar biraz önce bi tüpçü geldi bize ben hayatımda böyle bi ayak kokusu görmedim.Tüpçülerde yasakmı temizlik böyle bi kanun filan varda benmi bilmiyorum

işe alınma şartlarından biri bumu temiz olanı almıyolarmı

Tam benlik bir soru
Mogaz tüplerinde asla böyle şeyler olmaz
İşinin ehli tüp firmaları galoş giymeyi zorunlu yapıyor.Ama ''amatör'' ler bilmiyor bunu

Hehe

Ben türkiyedeykene benimde dikkaatimi cekmisti bu ^^
Hatta adam duymasin diye babama almancadan demistim bunu ^^
Soner bize bi kere ustalar gelmişti panjur takmak için gözümden yaş geldi yemin ederiyorum sana

Nolmuş ayakları kokuyor diye öldün mü??? Seni kınıyorum böyle birşeyi konu ettiğin için
Gayet normal.. Sabahtan beri koşturuyorlar araba sürüyorlar haliyle ayaktaki organlar terliyor... Çok normal bu herkezde olur
tupculeri veya başka çalışanları kucumsemis gibi olmuş konu dalga konusu gibi..
(02-12-2010 09:26 PM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]Ya arkadaşlar biraz önce bi tüpçü geldi bize ben hayatımda böyle bi ayak kokusu görmedim.Tüpçülerde yasakmı temizlik böyle bi kanun filan varda benmi bilmiyorum
işe alınma şartlarından biri bumu temiz olanı almıyolarmı
War Rock oyunu hack kullanan ve küfür eden niteliksiz oyuncuların tehtidi altında.
Sınırları düşman saldırısına maruz kalan bir ülkenin yönetici ve mensuplarının poker partilerinde zaman geçirmesine benzer bir ruh hali içinde olunmamalıdır.
Yıllardır aynı trajikomik sahneleri forumlara taşıyan, oyun ve forumun anlam ve önemini basitleştiren uğraşlar içerisinde olunmamalıdır.
Bileği kadar yüreği de mert, duyarlı, sorumlusu olduğu sahneyi anlamsızlaştırmayan cesaretli insanlara ihtiyaç vardır.
Lale devri, kocaman bir İmparatorluğu sona götürdü.Ne yazık ki unuttuk!
Saygılarımla.