Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: KarTopu eventi hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
KarTopu eventi hakkında soru ve sorunlarınızı bu başlık altından sorabilirsiniz.Yeni şeyler öğrendikten sonra konuyu güncelleyeceğim.

Ben kısaca gördüklerimi size analiz ediyim.

1- İlk olarak kartopu savaşı yapabilmeniz için inventory 'den 100 dinar karşılığı kartopunuzu alıp , 2. slota koyuyorsunuz.Kartopunun süresi 24 saattir.

2- Patlayıcı türünde oyunlarınızda "X-Marien ve X-Velrufta" bu maplerde oynayabilirsiniz.Ölüm maçı türünde oyunlarınızda ise "Winter_Redclover" 'da oynayabilirsiniz.

3-Sağ üstte vurduğunuz zaman killer orada artıyor.Bu killer oyundan cıktığınız zamanda bile değişmemektedir.Örneğin; 50 kill yaptınız oyundan çıkıp girdiğiniz taktirde gene 50 kill durmakta olacaktır.

4- 100 Kill veya 300 Kill yaptıktan sonra silahlar otomatik inventory 'e geliyor.Yani code şeklinde gelmiyor.

5- Event sadece 1 kere yapılıyor.Tekrarlanmıyor.
hmm peki bi sorum olucak simdi 300 kill yaptik ve iki tane silah aldim diyelim ondan sonra baska alabilirmiyiz? yani geri 0dan mi basliyor yoksa sadece hakkimiz iki silah mi?
Her 100 killde bir mi geliyor acaba? böyle birşey sanmıyorum ama yinede sorayım Smile
(12-23-2009 04:13 PM)x6atman Yazılan: [ -> ]hmm peki bi sorum olucak simdi 300 kill yaptik ve iki tane silah aldim diyelim ondan sonra baska alabilirmiyiz? yani geri 0dan mi basliyor yoksa sadece hakkimiz iki silah mi?

Evet kill 0 landıkça yeni silahlar gelir.

Her 100 Killde bir silah gelir farklı farlı olur.
(12-23-2009 04:35 PM)by_system Yazılan: [ -> ]
(12-23-2009 04:13 PM)x6atman Yazılan: [ -> ]hmm peki bi sorum olucak simdi 300 kill yaptik ve iki tane silah aldim diyelim ondan sonra baska alabilirmiyiz? yani geri 0dan mi basliyor yoksa sadece hakkimiz iki silah mi?

Evet kill 0 landıkça yeni silahlar gelir.

Her 100 Killde bir silah gelir farklı farlı olur.

Açıklama için sağol bende aynı soruyu soracaktım .
yahu 4 kisi oynadik ve hepsimizde hk aldik bu ne ya oyunda bazi oyunculara soruyorum herkes hk diyor Ss.gif
bu ne bicim bi event böyle ??
(12-23-2009 08:11 PM)x6atman Yazılan: [ -> ]yahu 4 kisi oynadik ve hepsimizde hk aldik bu ne ya oyunda bazi oyunculara soruyorum herkes hk diyor Ss.gif
bu ne bicim bi event böyle ??

Tamamen şans =) Banada psg geldi Smile
keske kod olarak gelsede birisine versem zaten kullanmiyorum hk yi
ben psg bekliodum ^^
iyi akşamlar.ben 300 kıll tamamladım.sıfırlandı.tekrardan baslıyım dedım ama kıll artmıyor artık.yardımcı olabilirmisiniz.
8 vs 8 odalarda Swap vs yapan zeki arkadaşlar parmak kaldırsın.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler