Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Çok Anormal Bir Sorun?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Frkturk321 nickli çarımla oyundayken bi anda dondu gibi birşeyler oldu çık tuşuna tıklıyorum çalışmıyor neyse işte sol alttaki çık tuşuna bastım oyunu terket dedim çıktı sonra tekrar çarıma girmeye çalıştığımda kullanıcı oyunda dedi bende çarım gelene kadar arkadaşların çarına gireyim dedim yazdım ıd falam sonra turkey serverına tıkladığımda sunucuyla olan bağlantı koptu dedı ama europa
serverına giriyor arkadaşımın çarıylaSs.gif
Hiç birşey anlamadım şuan yardım edermisiniz?
Sorun herkeste var kardeş genel bir sorun yani.Bnm carımda bugta kaldı beklemeli miyiz sence ??
aynısı banada oluyor simdi sanırım server coktu ama server dolu gozukuyor Ss.gif furkan hani biz aynı odadaydık ya bana ozaman oldu sanada ozaman oldu dimi? çıka basamadım hicbsi basamadım
Genel bir sorun.
(07-24-2011 04:22 PM)gokhaan2 Yazılan: [ -> ]aynısı banada oluyor simdi sanırım server coktu ama server dolu gozukuyor Ss.gif furkan hani biz aynı odadaydık ya bana ozaman oldu sanada ozaman oldu dimi? çıka basamadım hicbsi basamadım

Yok bana o zaman olmadı kanforcelerın odasındayken oldu Sad
herkezde oluyor
Big GrinBig GrinBig Grin tr serverindeki tüm odalar kapanmış isimli odalar gitmiş Big GrinBig Grin
Can doğan öbür konuda wolfa gececem demissin ama asla onermiyorum ben o oyunu uzun süre oynadım bi süreden sonra oynadıgın oyundan hicbisi anlamıyorsun cok zevksiz sniper silahı 1 tane var desem yeridir.
(07-24-2011 04:26 PM)gokhaan2 Yazılan: [ -> ]Can doğan öbür konuda wolfa gececem demissin ama asla onermiyorum ben o oyunu uzun süre oynadım bi süreden sonra oynadıgın oyundan hicbisi anlamıyorsun cok zevksiz sniper silahı 1 tane var desem yeridir.
Tomb Raider oynayacağım o olmazsa wolf Sad
(07-24-2011 04:28 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]
(07-24-2011 04:26 PM)gokhaan2 Yazılan: [ -> ]Can doğan öbür konuda wolfa gececem demissin ama asla onermiyorum ben o oyunu uzun süre oynadım bi süreden sonra oynadıgın oyundan hicbisi anlamıyorsun cok zevksiz sniper silahı 1 tane var desem yeridir.
Tomb Raider oynayacağım o olmazsa wolf Sad

Can allah aşkına şaka de o oyunu oynamak ... peh hele bide o oyuna para veriyorlar yav o oyun sana göre değil BENCE 7-12 arası çocuklarla dolu.Kardeşim kontörle joy para alıyor Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler