Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nemesiszi7-Sniper King-Hii5GamingGermany || New video
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Evet bu sahısı sitede bazı kişiler tanıyo "Hii5GamingGermany" clanından videolarıda vardı daha önce en yeni video'su cıktı iste Big Grin

Karşıdakiler ne kadar ezik gibi oynasada adam başarılı.Zaten bu almanlar oyun delisidir xbox ps ya da pc her konsolda oyun delileridirler ve iyi oynarlar normal yaşantıları yoktur bu insanların Smile
(07-24-2011 12:26 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Karşıdakiler ne kadar ezik gibi oynasada adam başarılı.Zaten bu almanlar oyun delisidir xbox ps ya da pc her konsolda oyun delileridirler ve iyi oynarlar normal yaşantıları yoktur bu insanların Smile

Senin hakkını da yememek lazım Kaya Benim için AtaSniper ve Xtremelife vardır beyfendi
Bazı kişiler doğuştan yetenekli oluyor..beyfendi
Gayet başarılı
Vay be,hep bunu hayal ederim Smile M24 ile nişan almadan head atmak çok güzel bir duygu 1 kere bile yaşamadım ama tahmin ediyorum Smile
Vay be,hep bunu hayal ederim Smile M24 ile nişan almadan head atmak çok güzel bir duygu 1 kere bile yaşamadım ama tahmin ediyorum Smile
Adam ks kastı Big Grin
Dürbünü açmadan nişan almak kolay tek yapmanız gereken ekranın tam ortasına kalemle bir nokta çizmek..

Ben öyle yapıyorum gayette güzel oluyor..
Referans Adresler