Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 2. Dünya savaşı : Belgesel film
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sevgi ve saygının: Evrensel insan sevgisinin ve hayata saygının itibar bulmadığı bir zamana şahit olmanızı tavsiye ederim.

Gerçek görüntülerden ve 28 bölümden oluşan belgesel, günümüze ve geleceğe ışık tutmaktadır.Uyumadan izlemenizi tavsiye ederim!

Yeryüzünün gördüğü en büyük orduya ve güce sahip zihniyetlerin, insanlığa verdiği eziyeti görün ve ibret alın.

Yüreğinizde sevgiye ve saygıya sonsuz yer ayırın.

Saygılarımla.

YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.
Paylaşım için teşekkürler.
Teşekkürler Harun bey.
Teşekkürler paylaşım için, Downfall (Çöküş) Filmini kesinlikle izlemenizi öneririm.
Yorumsuz beyfendi
teşekkürler victory.gif
Videoyu izleyince COD 3 oynayasım geldi Big Grin
"Naziler önce komünistler için geldiler, bir şey demedim çünkü komünist değildim. Sonra yahudiler için geldiler ve bir şey demedim çünkü yahudi değildim. Sonra sendikacılar için geldiler ve bir şey demedim çünkü sendikacı değildim. Sonra katolikler için geldiler ve bir şey demedim çünkü katolik değildim. Ve sonra benim için geldiklerinde ise çevremde benim için bir şeyler diyecek kimse kalmamıştı"

Alman Martin Niemöller'in meşhur sözü.
Çok kötü ya. Böyle bir tarihte yaşamak gerçekten istemezdim. Paylaştığınız için teşekkürler.
Daha önce izlemiştim
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler