Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Şu an buluşma düzenlesek kimler gelir ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar buluşmaların kış dönemine ve özelliklede üniversite sınavlarına denk gelmesinden dolayı 2011 Mart buluşması sönük olmasada olabileceğinden daha az hareketli geçti... Herhangi bir turnuva yada ödülün olmadığı sadece çay-kahve içilip sohbet edilecek bir buluşma olsa kimler gelir ? (Konu sadece fikir edinmek amaçlı coşmayın hemen Big Grin)
belki gelebilirdim (: işim çıkarsa filan gelemem
her türlü akarız
Mekan?
Nerde olcağına bağlı Smile
üniversiteyi kazandığım gün her buluşmaya geliceğim Big Grin
o çay kahve falan ne zaman öyle bir şey olsa herkesin içinden adexe gitmek geliyor vede beni uyuz ediyor o düşünce. Anca iyi tanınan kişiler ile olur yoksa kişilerin tanımadığı 20 kişilik bir ekip bile sönük olur epey. Oyun oynamadan o kişiler birbirine ısınamaz tanıyamaz
(07-23-2011 06:39 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]üniversiteyi kazandığım gün her buluşmaya geliceğim Big Grin

Ohoooo yaşlanırım ozamana ben Smile
(07-23-2011 07:19 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]o çay kahve falan ne zaman öyle bir şey olsa herkesin içinden adexe gitmek geliyor vede beni uyuz ediyor o düşünce. Anca iyi tanınan kişiler ile olur yoksa kişilerin tanımadığı 20 kişilik bir ekip bile sönük olur epey. Oyun oynamadan o kişiler birbirine ısınamaz tanıyamaz

Aslında forum takımı olarak toplanılsa daha iyi olur ama farklı illerde bazılarımız. Yinede dediğin gibi oyunsuz fazla kaynaşamıyo insanlar ama organizasyon havasındada olmaz hep beraber bi net kafeye filan gidilse. Zaten denemeydi bu anladığım kadarıylada katılım pek olmazmış neyse yapacak bişey yok Smile
(07-23-2011 08:02 PM)MustafaKahramanoğlu Yazılan: [ -> ]
(07-23-2011 06:39 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]üniversiteyi kazandığım gün her buluşmaya geliceğim Big Grin

Ohoooo yaşlanırım ozamana ben Smile

merak etme la arabamla alcam buluşmaya ben götürücem seni Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler