Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Anormallik Saptandı Hatası
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sa arkadaşlar bugünden beri oyunda sürekli bu hatayı alıyorum.Hep explerim boşa gidiyor Ss.gif bu sorun neyden kaynaklanıyor ve nasıl çözebilirim?
Çözümü yok. Silahını buga sokacak hareketler yapmamalısın. Aslında hani öyle haraketlerde yokta. Oluyor işte çözümü yok :/
buga sokacak hareketler derken ? normal gidiyorum adama ateş etmeye çalıştığımda silah çalışıyor mermi gitmiyor sonra anormallik saptandı diyor Ss.gif
(07-23-2011 03:25 PM)laz61 Yazılan: [ -> ]buga sokacak hareketler derken ? normal gidiyom adama ateş etmeye çalıştıımda silah çalışıo mermi gitmio snra anormallik saptandı diyor Ss.gif

Çok ani hareketler yaparsan rush+ silah değiştiriyorsun mesela anormallik saptanı der

Not: Türkçene Dikkat Et.
Sen yine iyisin ben id şifremi yazıp entera basınca direk anormallik saptıyor pathc geldiğinden beri oyuna giremedim Ss.gif
Bu sorunun malesef çözümü bilinmemekte veya bulunamamakta

Ayrıca kısaltma yapmadan mesajlarınızı yazınız.
(07-23-2011 03:27 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]
(07-23-2011 03:25 PM)laz61 Yazılan: [ -> ]buga sokacak hareketler derken ? normal gidiyom adama ateş etmeye çalıştıımda silah çalışıo mermi gitmio snra anormallik saptandı diyor Ss.gif

Çok ani hareketler yaparsan rush+ silah değiştiriyorsun mesela anormallik saptanı der

Not: Türkçene Dikkat Et.

peki teşekkür ederim açıklama için.

-uyarı için sağol bundan sonra dikkat ederim.
Tek çözümü var 23847324spaceWWWwspace238472384 yapmak yerine 3 w 4 3 c space space 3 R gibi sakin sakin hareket etmek..
zaten öyle çok hızlı hareket etmiyorum normal seyrinde oynuyorum
herkezin başına gelebiliyo ama bana ayda 1 oluyo en fazla Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler