Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: llgeneral40ll Odalarınıza Almayın
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
SS silindi

Kendisi Kuzenim Olur.( Lanet Kuzen Angry ) Bugün Sniper Ws Atıyorduk 1 v 1
Kendisi Bomba Yok Dedi Slotlar Yok Dedi. 7-3 Yeniyorum Bomba Attı Öldüm Çıktım Ws'den.Sonra Kıvırıyosun Falan Dedi Bir Şey Demedim.
Sonra Aramızda Küfürlü Dialoglar Angry Geçti. Sinirimden Clandan Attım. okeyyy Sonra Oda 18 Oda Braveturq Eziğine Sığındı.Odadan Atmaya Çalıştılar Attılar Girdim Attılar Girdim.Oyunu Oynuyoruz...Bizim Takımdaki Adamları Knyak42 Angry Beni Attı. Rica Ediyorum Bu İsimleri Odanıza Almayınız. Angry
Keşke küfürlü ss paylaşmasaydın bu konu hakkında yapabileceğimiz hiçbir şey yok küfür ss'ine ban yok.Zaten kuzeninmiş bir iki pataklarsın anca.Girdiğin her odada bunun gibi bir sürü küfür eden var aldırmamaya çalış veya oyunu bırak.
hehhe hatırlatırm sana dedm bütün slotlar war die hatırlasan
Foruma küfür ss'i koymak yasak bildiğim kadarıyla.
Foruma yaş sınırı şart arkadaş konuya bak ya adamım Ne yapalım arkadaş kuzeninle kavga ettiysen Warrock Birliği'mi burası men mi edelim oyunlardan Big Grin Forum forum değil sığınma evi Big Grin Alicağn bana daş attı kafama çarptı odaya almayın. Semih bana popo dedi ! . İbrahim bana de get dedi almayın odalara Tongue Big Grin Big Grin
yaş sınırı getırmek cok zor denıldıgı gıbı kolay olsa keskeBig Grin bu arada ss kaldırıldı
siz ikiniz zaten çok küfür ediyosunuz birde gelmiş saçma sapan bi konu açıyosun m045.gif
bencede bir yaş sınırı ıq testi falan şart oldu bence ıq testi daha iyi adam 30 yaşında mesela hala xd bişiler sorduğunda ananı gibi cevaplar veriyor iq testi daha doğru sizin konunuza gelirsek çok saçma ciddiyim hayatımda bu kadar saçma bir knou görmedim o senin kuzenin ve bir oyun yüzünden kavga ediyorsunuz benim kuzenlerim yanımda olucaktıki oyun falan dinlemem akardım gece hayatına Smile ama yaşlar küçük sizde yapın birşeyler oyunun bağımlısı olmayın
bırakın arkadas böyle cocukca seylerı bu bı oyun o senın kuzenın bence cok yanlıs davranıslar gercek yasamada bakın
(07-23-2011 09:48 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Foruma yaş sınırı şart arkadaş konuya bak ya adamım Ne yapalım arkadaş kuzeninle kavga ettiysen Warrock Birliği'mi burası men mi edelim oyunlardan Big Grin Forum forum değil sığınma evi Big Grin Alicağn bana daş attı kafama çarptı odaya almayın. Semih bana popo dedi ! . İbrahim bana de get dedi almayın odalara Tongue Big Grin Big Grin
Big GrinBig Grin Müthişsin Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler