Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Come babe let me see you shake up
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bilemiyorum böyle insanlar Dünya çapında mı yoksa şu NASA'nın yolladığı son uzay gemisindeki adamlardan birisi mi ?

https://www.facebook.com/video/video.php...7279763065

Anlam veremiyorum, o 49.saniyede ki adam bi yorum yapamıyorum ya o adama, onunla tanışmak istiyorum ama bi yandan da korkuyorum.
aahahhaha süpersin ya nerden buldun hiç bukadar gülmemiştim Big Grin
49 süpermiş Big GrinBig Grin yalnız baya eğlenceli ha Big Grin
Beyler bu adamın fanıyım ben Big Grin ismi Steve Kardynal yapmadığı psikopatlık yok adam hayattan nasıl zevk alınacağını ve nasıl dalga geçileceğini anlatıyor videolarıyla Smile Kısacası youtube a girip steve kardynal yazın videoları size anlatır Wink
(07-23-2011 01:57 AM)codpeanut Yazılan: [ -> ]Beyler bu adamın fanıyım ben Big Grin ismi Steve Kardynal yapmadığı psikopatlık yok adam hayattan nasıl zevk alınacağını ve nasıl dalga geçileceğini anlatıyor videolarıyla Smile Kısacası youtube a girip steve kardynal yazın videoları size anlatır Wink

Adam biliyor hacı, bize anca video paylaşmak kalıyor Big Grin
Big Grin alıcan nerden buluyorsun bunları bea
(07-23-2011 08:46 AM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]Big Grin alıcan nerden buluyorsun bunları bea

Sen alicanın ne tür sitelere girdini bilmün mü ? Tongue Big Grin Big Grin Süper yanlız ya Big Grin Big Grin
süpermiş Big Grin Big Grin
alican ciddiyim nerde geziyosan bende geziyim ya Big Grin
Gece 4'e kadar Micro oynarsan sende ayrı Dünya'nın insanı olursun xD
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler