Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Kasma Sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Neredeyse 1.5 Aydır Warrock oynamıyordum bugun bi açtım yeni harita vardı hiç oynayamadan ekran kartımın fanı bozuldu gittim yeni ekran kartı aldım 1gb ekran kartı ama wr çok acayip kasıyor acaba bu genel sorun demi ekran kartımda problem yok
Patch'tan dolayı olabilir ram'in kaç ? İşlemci ? Yazarsan sevinirim birde pc içini temizle derim faydası var.
Pc içindeki tozlar teknik serviste bugun hepsi gitti 3Gb Ram var 2.61 Ghz Hız Daha ne olsun bu kadar bi oyun için
O zaman warrock'tan kaynaklanıyor yada pc başında uzun zaman yoksan oyun vs oynamadıysan ağır oyunlar oyna gta4 vs ram vs ısınsın bir bendede kasıyor 30 dk sürdü geçti.Isınması lazım olabilir.
özelliklerimiz nerdeyse aynı bende kasma yok ekran kartından olabilir
Advanced SystemCare programını indir gerisini halledersin zaten sana çok yardımı olacak bi program dene ve gör
Cod Black Ops oynuyorum kasma yok warrock'ta kasması oyun için sorun gibi geldi oyundan zaten hiçbir adam görunmuyor hepsi gorunmez
Oyunda optimizasyon sorunu var. Ayrıca kasma lag kaynaklı da olabilir. Bende de hafif kasma var ama benimki laptop olduğundan ısınmayla ilgili, ASC kullan, lagı da azaltacaktır. Bu arada aldığın ekran kartının tam ismini yazarsan daha iyi olur Semih kardeş Smile
Patch sonrası kasmalar normaldir.
eğer black ops oynuyor ve warrock ta kasıyorsa ki oyuncular gözükmüyor diyorsun LAG.. virüs yoksa pcnde lag yapacak, modeme bi reset at reset çubuğu ile düzelir..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler