(07-22-2011 08:59 PM)İlkem ERTEN Yazılan: [ -> ]Hükümetin salaklığı 10 tane kobrayla o dağları yerle bir edemiyolar mı !! 
O dağlık alanda kobranın pek etkisi olmuyor. Askerle terörist çatışması yerine bir an önce özel harekatlar kurulmalı. Askerin sırtında 30 kilo çantayla gerilla taktiği yapan bir terörist grubuna karşı zor savaşılır.
Dip not: Gerilla demedim, gerilla taktiği dedim ikisini karıştırmayın veya gerilla dediğimi sanmayın diye açıklıyorum.
(07-22-2011 09:37 PM)Comrade Yazılan: [ -> ] (07-22-2011 08:59 PM)İlkem ERTEN Yazılan: [ -> ]Hükümetin salaklığı 10 tane kobrayla o dağları yerle bir edemiyolar mı !! 
O dağlık alanda kobranın pek etkisi olmuyor. Askerle terörist çatışması yerine bir an önce özel harekatlar kurulmalı. Askerin sırtında 30 kilo çantayla gerilla taktiği yapan bir terörist grubuna karşı zor savaşılır.
Dip not: Gerilla demedim, gerilla taktiği dedim ikisini karıştırmayın veya gerilla dediğimi sanmayın diye açıklıyorum.
Haklısın, bordo bereli timleri gibi üst düzey personeller kullanılmalı, bu şekilde can kaybı sıfıra indirilebilir. Tabi teröristler, özel harekat timleriyle kapışamayacaklarından, vur-kaç taktiği yapıyorlar. Destek gelene kadar kimse kalmıyor. Desteğe kadar da yapacaklarını yapıyorlar tabi. Diyecek bir şey yok, Allah bildiği gibi yapsın bunları...
zeytinburnunda da azdı serefsizler. toptan temizlik sart.