Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ah Cihan ah ne olacak senın bu halin:)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
özet geç Big Grin

klanın bel kemiğisin seni kestilermi bitti klan Big Grin

neyse konuya dönmüş olursak cihan o konuşmada en değerli kişi sanırım ama şöyle birşey var ilk olarak adam seninle konuşuyor sonra işte o hack ben alıcam vs vs diyince bu adam seninle konuşmayı bırakıp cihanla konuşuyor ama her ne hikmetse adam geri sana dönüyor anlamadığım adam hem sana birşeyler sormak için geliyor ama konu sonradan laf sokma yarışına giriyor anlamış değilim akşam akşam okuttuğun şeye bak ibrahim Big Grin bulduğum tespitler bunlar
Big Grin Big Grin
(07-22-2011 07:26 PM)Furkan Erşen Yazılan: [ -> ]Vay be ne fabulaymış efsane fabula hayret birşey ya.

fabula latincede efsane demek
Hakan abi ne yapayım dükkanda boş boş oturuyorum müşteride gelmeyince pcye oturayım dedim böyle bir olay oldu Smile Mete sende alem adamsın olayı derinlemesine anlatmissin
(07-22-2011 08:33 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]Hakan abi ne yapayım dükkanda boş boş oturuyorum müşteride gelmeyince pcye oturayım dedim böyle bir olay oldu Smile Mete sende alem adamsın olayı derinlemesine anlatmissin

tabi kanka avukatız olucak artık Big Grin napam mahkemede olay böyle bittimi diyim Big Grin
Oio gelecegin avukatı iyi belese 1 avukat bulduk kaçırmam seni Smile)
(07-22-2011 08:46 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]Oio gelecegin avukatı iyi belese 1 avukat bulduk kaçırmam seni Smile)

iş başka dostluk başka kanka Big Grin
Tabi ya is başka dostluk başka kayserili ne beklersinki Smile)
Smile ah ibrahim ah
Komik.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler