Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Marien'nin yeri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar oyunumuzda eskiden beri olan ve hala bulunmakta olan warrock denince akla gelen haritalardan biris mariendir.Sizdede marien yeri hepinizde farklı değil mi ?

[Resim: images?q=tbn:ANd9GcQdu4PMdRkaH7DuAvTJ6dw...mp;amp;t=1]

[Resim: MarienScreen.jpg]
Aynen öyle Big Grin Eskiden başka map açılmazdı Big GrinBig Grin Velrufdan nefret ederdim
en çok oynanan haritadır zaten yeni gelen haritalar berbat oluyor
mariende herkesle kapışabilirim Smile
Marien khali codaro bu 3 map benim için çok özel Smile bloc velruf dotonbori falan bana çok yabancı geliyor Smile
En sevdiğim ve en çok zevk aldığım maplerden birisidir.Bu aralar xauen,cadoro,velfruf,bio lab gibi haritalarda takılıyorum Smile Canım sıkılıncada SiegeWar Big Grin
(07-21-2011 06:01 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]En sevdiğim ve en çok zevk aldığım maplerden birisidir.Bu aralar xauen,cadoro,velfruf,bio lab gibi haritalarda takılıyorum Smile Canım sıkılıncada SiegeWar Big Grin

Bende canım sıkılınca SiegeWar oynuyorum
tabikide marienin herkes için ilk mapidir oyuna girdiğinde hiç birşey bilmezken vay be adamlar yapmış dediğmiz bu boma nasıl kurulup nasıl çözülüyo deyip sorduğumuz sonra o odada ezik damgası yediğimiz ilk maptir ve kesinlikle beyaz sarayın mapini yapsalar genede burası oynanır Big Grin
ilk basta ben marien hic oynayamazdım zor gelirdi Big Grin ilk başladıgımda
<3 marien
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler