Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tıcket cevap ceviri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
hesabım çalındı. ticket attım esn ve fatura id bilgilerini, gizli sorumu yolladım gelen cevap assağıda ama ne ıstediklerini anlayamadım lütfen yardımcı olun.

Kevin, Jul-20 03:23 (PDT):
Greetings, Adventurer!

Thank you for contacting Gamersfirst Support. We appreciate the information you provided.

Account: bekir1998

Please send us the new email address that is not linked to any gamersfirst account. As soon as we receive this information, we will update your e-mail address. Once your e-mail address is updated, please go to http://www.gamersfirst.com, and enter your email address in the login section and click on “forgot your password”. After entering the email address in the required field, you’ll receive an email which will enable you to change your password.

We hope you continue to enjoy your experience at Gamersfirst!

Best Regards,

Gamersfirst Customer Support Team
Hesabın çalındı ve sen ticket atmışsın. Senden yeni e posta istiyolar. E posta gönder. Sana bir mesaj gelicek. sonra o verdiğin e posta ile şifreyi değiştireceksin Smile
Onlara oyunda hiç bir hesaba bağlı olmayan yeni bir e-mail adresini onlara yollamanı istiyorlar. Ellerine geçen bu e-mail adresini hesabın için aktif edip sana yollayacaklar ticket olarak. Bu bilgiler güncellendikten sonra hesabının şifresini yeni e-mail adresi ile değiştirebileceksin. İnşallah yardımım dokunmuştur. Yani şimdi sen tekrar ticket atıp şu e-mail adresini hesabım için kullanacağım diyeceksin.
e posta yolla charını geri all
saolun varolun, pekı bu gecen sürede sıfremı calan adam hesabıma gırebılcek mı?
(07-20-2011 05:20 PM)esrefgtr006 Yazılan: [ -> ]saolun varolun, pekı bu gecen sürede sıfremı calan adam hesabıma gırebılcek mı?

Sen şifreni değiştirdiğin zaman giremez. Ama o zamana kadar girer tahminimce ama emin değilim.
Referans Adresler