Arkadaşlar ailem'de abim ve ablam TeamViever aracılığıyla warrock oynamamı engelleyecek şeyler yaptırcaklarmış bilgisayarcıya benimde engellemem için bu durumu napmam lazım arkadaşlar

Onlar oyun oynamanı önce engellesinler sonra biz çözümü buluruz

Büyük ihtimalle çok fazla oynadığın ve daha az oynaman için blöf yapıyorlar

Hele bi iş tamamlansın, ondan sonra duruma el atarık no prob.
Engelleme konusunda Kota sınırı koyabilirler ve belli saatten sonra internetine giremezsin.
İnternetin var gözükür fakat msn den iletilerin gitmez, oyuna giremezsin.
bunun bi dezavantajı var

Misal : program saat 11 de internetini kesiyorsa ve sen tam 11'de oyundaysan oyundan düşmezsin oyununu oynarsın, upload ve download hızların tıkır tıkır işler fakat o saatten sonra oyundan çıkarsan giremezsin geri.
Bu tür programları biliyorum bilgisayarıma kurmuştum küçükken sonra içinden çıkamamıştım ama mutlu sona varmıştım
Ailen kuruldu dedikden sonra başlat çubuğunda sağ kısımda ki simgelere bak orada çiçeğe benzer( renkli papatya, yonca işareti vs. ) olursa bilki program kurulmuş.
eğer ciddi iseler onları ikna et çünkü bilgisayarcının yapamıyacağı şey olamaz herhalde

ha bide az oyna oyunu kesin bi sebepleri vardır..
Yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ederim alican abi senin dediğin gibi olursa peder'le konuşacam evin küçük çocuğum diye küçük bir vip aile üyeliğim var

peder o yüzden beni dinler belki bişeyler yaparım eğer program ile bişeyler yaparlarsa format atmak zorunda kalırım laptop'uda şifre koyarım herhalde onlara ayrı bir kullanıcı yaparım gibime geliyor.

Teşekkürler.

Bundan sonra tv isteyenlere güvenme o zaman bilgisayarcı çıkabilir

(07-19-2011 11:17 PM)DonsuzKral Yazılan: [ -> ]Bundan sonra tv isteyenlere güvenme o zaman bilgisayarcı çıkabilir 
Tv'leri kaldıracam bilgisayardan şimdi laptop'tan kaldırdım birazdan'da masaüstünden

Alican bilgisayar kurdu

Sil tw leri bağlanamasınlar

Laptop'takini sildim sıra masaüstünde can abim