Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Büyük Bir Felaket Geliyor Başıma
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar ailem'de abim ve ablam TeamViever aracılığıyla warrock oynamamı engelleyecek şeyler yaptırcaklarmış bilgisayarcıya benimde engellemem için bu durumu napmam lazım arkadaşlar Ss.gif
Onlar oyun oynamanı önce engellesinler sonra biz çözümü buluruz Smile Büyük ihtimalle çok fazla oynadığın ve daha az oynaman için blöf yapıyorlar Smile
Smile Hele bi iş tamamlansın, ondan sonra duruma el atarık no prob.

Engelleme konusunda Kota sınırı koyabilirler ve belli saatten sonra internetine giremezsin.
İnternetin var gözükür fakat msn den iletilerin gitmez, oyuna giremezsin.
bunun bi dezavantajı var Smile
Misal : program saat 11 de internetini kesiyorsa ve sen tam 11'de oyundaysan oyundan düşmezsin oyununu oynarsın, upload ve download hızların tıkır tıkır işler fakat o saatten sonra oyundan çıkarsan giremezsin geri.

Bu tür programları biliyorum bilgisayarıma kurmuştum küçükken sonra içinden çıkamamıştım ama mutlu sona varmıştım Smile

Ailen kuruldu dedikden sonra başlat çubuğunda sağ kısımda ki simgelere bak orada çiçeğe benzer( renkli papatya, yonca işareti vs. ) olursa bilki program kurulmuş.
eğer ciddi iseler onları ikna et çünkü bilgisayarcının yapamıyacağı şey olamaz herhalde Big Grin ha bide az oyna oyunu kesin bi sebepleri vardır..
Yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ederim alican abi senin dediğin gibi olursa peder'le konuşacam evin küçük çocuğum diye küçük bir vip aile üyeliğim var Big Grin peder o yüzden beni dinler belki bişeyler yaparım eğer program ile bişeyler yaparlarsa format atmak zorunda kalırım laptop'uda şifre koyarım herhalde onlara ayrı bir kullanıcı yaparım gibime geliyor. Smile Teşekkürler. beyfendi
Bundan sonra tv isteyenlere güvenme o zaman bilgisayarcı çıkabilir Smile
(07-19-2011 11:17 PM)DonsuzKral Yazılan: [ -> ]Bundan sonra tv isteyenlere güvenme o zaman bilgisayarcı çıkabilir Smile

Tv'leri kaldıracam bilgisayardan şimdi laptop'tan kaldırdım birazdan'da masaüstünden Smile
Alican bilgisayar kurdu Big Grin Sil tw leri bağlanamasınlar Big Grin
Laptop'takini sildim sıra masaüstünde can abim Smile
26 yaşındasın ve abin ile baban pc ne mi karışıyor Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler