Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: sabah akşam mavi ekran :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkdaşlar dün akşam team fortress 2 oynarken şu çıktı http://imageshack.us/photo/my-images/845/002do.jpg/

BU sabahta yine aynı oyunu açarken bu çıktı http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/2...1.jpg.html

şimdi bana yardım ederseniz çok sevinirim Tongue şimdiden teşekkürler NOT:HEMEN KONU KİLİT DEMEYİN LÜTFEN Smile
Big Grin keşke sonda da bu çıktı deseydin Big Grin Çökmüş hacı pc Tongue Big Grin
(07-18-2011 01:19 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Big Grin keşke sonda da bu çıktı deseydin Big Grin Çökmüş hacı pc Tongue Big Grin

Big Grin arkdaşa soyledım anakart update etmemişssindir oalbilir dedi bende gigabyt ın updaterını yukledım driver checker da daha once bozuk olan 7 driver varken anakart updatesınden sonra 3 e düştü birde şimdi registryboosster 2 den pc dekı bozuklukları taratıyorum 101 bozuk dosya çıktı Big Grin neyse ama bu konuyu sizle paylaşmakta güzeldi ama çogunuz pc çökmüş diyor başka bir şey demiyor tamam çökmesine çökmüş olabilirde pc ye format atmadan bunu nasıl en düzgün şekilde düzeltebilirim bana onu anlatın Smile
(07-18-2011 01:28 PM)siyahsaat1 Yazılan: [ -> ]
(07-18-2011 01:19 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Big Grin keşke sonda da bu çıktı deseydin Big Grin Çökmüş hacı pc Tongue Big Grin

Big Grin arkdaşa soyledım anakart update etmemişssindir oalbilir dedi bende gigabyt ın updaterını yukledım driver checker da daha once bozuk olan 7 driver varken anakart updatesınden sonra 3 e düştü birde şimdi registryboosster 2 den pc dekı bozuklukları taratıyorum 101 bozuk dosya çıktı Big Grin neyse ama bu konuyu sizle paylaşmakta güzeldi ama çogunuz pc çökmüş diyor başka bir şey demiyor tamam çökmesine çökmüş olabilirde pc ye format atmadan bunu nasıl en düzgün şekilde düzeltebilirim bana onu anlatın Smile

Burası bir oyun forumu, bilgisayar forumu değil ki herkes bilgisayarda çıkan her hatanın çözümünü bilsin
anakartın ethernet driverını yükle
Ya hayır yaa bu bana da olmuştu sen bilisayarına vurdun mu veya düşürdün mü o tür bir şey yaptıysan o tür bir şeyden dolayı çıkıyor bu.
(07-18-2011 02:13 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]anakartın ethernet driverını yükle

evet hapsini yükledim geriye 3 bozuk sistem kaldı teşekkürler
Format at derim en kısa yol Big Grin
tf2 güzelmi indirmeyi düşünüyorumda
(07-18-2011 04:04 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]tf2 güzelmi indirmeyi düşünüyorumda

ÇOK GÜZEL OYUN BEDAVA STEAM DAN indiriyorsun 10 gb victory.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler