02-12-2010, 02:28 PM
Arkadaşlar Dikkatimi çeken bazı olaylar oluyor gamersfirt ve Warock forumunda geziyorum Türkçe forumuna bakıyorum millet bir ton konu açmış işte "şu sorunum var, bu sorunum var, g1 aldım yüklenmedi,G1 gitti item gelmedi vs vs vs."bakıyorum hiç bir mod yada yöneticiden cevap yok! ingilizce foruma giriyorum ordakilerin sorununu çözüyolar üstünede o konudan muhabbet ediyor adamlar
oradaki görevliler 1 konuya neredeyse 3 cevap gönderiyorlar ama gelelim Türkçe foruma 1 tane görevli cevabı bulamadım?
Günlerdir söyle bir sorun var 8. sloth camo barrett ve camo g36 alınmıyor.Almanyadan bir arkadaşım ben alabiliyorum diyor acaba sorun bizde mi bunuda çözemedim.(Allahtan bizim böyle bir forumumuz var x)
oradaki görevliler 1 konuya neredeyse 3 cevap gönderiyorlar ama gelelim Türkçe foruma 1 tane görevli cevabı bulamadım?Günlerdir söyle bir sorun var 8. sloth camo barrett ve camo g36 alınmıyor.Almanyadan bir arkadaşım ben alabiliyorum diyor acaba sorun bizde mi bunuda çözemedim.(Allahtan bizim böyle bir forumumuz var x)
: Değişen şeyler mi oldu ? :-/