Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Neden Bizimle İlgilenilmiyor?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Dikkatimi çeken bazı olaylar oluyor gamersfirt ve Warock forumunda geziyorum Türkçe forumuna bakıyorum millet bir ton konu açmış işte "şu sorunum var, bu sorunum var, g1 aldım yüklenmedi,G1 gitti item gelmedi vs vs vs."bakıyorum hiç bir mod yada yöneticiden cevap yok! ingilizce foruma giriyorum ordakilerin sorununu çözüyolar üstünede o konudan muhabbet ediyor adamlar Smile oradaki görevliler 1 konuya neredeyse 3 cevap gönderiyorlar ama gelelim Türkçe foruma 1 tane görevli cevabı bulamadım?
Günlerdir söyle bir sorun var 8. sloth camo barrett ve camo g36 alınmıyor.Almanyadan bir arkadaşım ben alabiliyorum diyor acaba sorun bizde mi bunuda çözemedim.(Allahtan bizim böyle bir forumumuz var x)
%100 Haklısın Hiçbir Mod Foruma Gelip Gittiği Yok
bizim server farklı almanyadaki arkadaşın alabiliyorsa bizdeki serverdan kaynaklı bir problemdir
foruma yazmak yerine ticket atsaydın keşke cevap veriyolar hiç olmazsa
(02-12-2010 02:32 PM)xGh0sTx Yazılan: [ -> ]%100 Haklısın Hiçbir Mod Foruma Gelip Gittiği Yok

Haklıyızda ne oluyor Smile
Hiç Bişe Ama Sonuçta Dile Getirmen Yeter
orada adam italyanca sorununu yazsa cevap alamaz. oradaki tüm gmler ,ngilizce biliyor
italyanca sı almancası beni ilgilendirmez Türkçe forumda hiç bir cevap yok ben onu anlatmaya çalısıyorum.

SametKARA

(02-12-2010 03:07 PM)Mechaasker Yazılan: [ -> ]italyanca sı almancası beni ilgilendirmez Türkçe forumda hiç bir cevap yok ben onu anlatmaya çalısıyorum.

En Sonunda Anlattın.
(02-12-2010 03:07 PM)Mechaasker Yazılan: [ -> ]italyanca sı almancası beni ilgilendirmez Türkçe forumda hiç bir cevap yok ben onu anlatmaya çalısıyorum.

İyi de Türkçe bilen bir Admin var mı ki? huhh: Değişen şeyler mi oldu ? :-/

SametKARA

(02-12-2010 04:57 PM)neglector Yazılan: [ -> ]

İyi de Türkçe bilen bir Admin var mı ki? huhh: Değişen şeyler mi oldu ? :-/

Kardeşim Bu Arkadaşım Bu Forumu Diyor Sana Yabancı Forumu Demiyorki Buradaki Modlardan Adminlerden Bahsediyor.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler