Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Günaydin WTR Ailesi!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Günaydın WTR Ailesi!

Size "Louis Armstrong - What A Wonderful World" ile 'Günaydın WTR Ailesi!' diyorum Big Grin

Bugün Pazartesi yani haftanın başlangıcı Bismillah diyip başlayın ve haftanız iyi geçer inşAllah DOST
Sağol kardeşim, şarkı da güzelmiş Smile DOST
şarkı güzeldir ama lütfen günaydun WTR, iyi akşamlar WTR, Gececiler tarzı konular açmamaya özen gösterin.
günaydın şarkıda güzel victory.gif
Günaydın şarkı da güzel Tongue
(07-18-2011 09:15 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]şarkı güzeldir ama lütfen günaydun WTR, iyi akşamlar WTR, Gececiler tarzı konular açmamaya özen gösterin.

Sadece yazı yazmadım ama şarkıda paylaştım Tongue Şaka biryana dikkat ederim, haklısınız Smile
(07-18-2011 08:54 AM)Burak A. Yazılan: [ -> ]Sağol kardeşim, şarkı da güzelmiş Smile DOST
cümlemize günaydın..
Big Grin Turgay'ın doğum günü ne zaman bilmiyorum ama geldiği zaman göreceksiniz en az 8-9 kafadar turgay çok sevdiği için forumda "HAKKIMDA" diye konu açıcaz Big Grin Big Grin bu arada şarkı harkulade..
Tebrikler Smile

Şarkı güzel ama hafta güzel olurmu bilmem adliyeye git gel ama çok şükür bunu yapacak sağlımızda var herkese iyi haftalar iyi kasmalar hacksiz oyunlar diliyorum Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler