Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nedir bu Yabancıların im from Turkey denildiğinde cevap vermeme zevki
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
İlk defa karşılaştığım birşey değil, ne zaman gırgır şamata yaptıkdan sonra im from Turkey dediğimde bi ses kesilmesi, bi cevap vermeme zevki veya cevap verememe gibi durumlar söz konusu kaçınılmaz oluyor.

Ne yaptık hacı biz bunlara Big Grin

[attachment=4136]
Buyrunuz daha 5 dakika olmadı.

Bu arada Can hacı senin kredi kartın var mıydı Big Grin
Hahah Big Grin Yok Alican'cım Big Grin
Sen nasıl oyunlar oynuyorsun alican Big Grin
Türkiyeye gelen turistlerimize sapıklık, tecavüz, kapkaç vs kötü şeylerde bulunurlarsa o insanların da ülkemiz insanlarını sevmemesi doğal bi şey bence Big Grin
(07-18-2011 01:22 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Hahah Big Grin Yok Alican'cım Big Grin

Senin geleceğin yok zaten, ben rt alıp kascam Big Grin
(07-18-2011 01:28 AM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Sen nasıl oyunlar oynuyorsun alican Big Grin

WarRock'a basar söyliyim Smile ( Oynamasını öğrendiğin zaman tabikiside Smile )

(07-18-2011 01:29 AM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Türkiyeye gelen turistlerimize sapıklık, tecavüz, kapkaç vs kötü şeylerde bulunurlarsa o insanların da ülkemiz insanlarını sevmemesi doğal bi şey bence Big Grin
Ama bu kız değildir bence ya galiba sanırım öle düşünüyorum Big Grin
(07-18-2011 01:29 AM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Türkiyeye gelen turistlerimize sapıklık, tecavüz, kapkaç vs kötü şeylerde bulunurlarsa o insanların da ülkemiz insanlarını sevmemesi doğal bi şey bence Big Grin

Katılıyorum..
Big Grin D: Big Grin alican senin yüzünden böyle bunlar Big Grin
(07-18-2011 01:50 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Big Grin D: Big Grin alican senin yüzünden böyle bunlar Big Grin

olm ben naptım Big Grin
oyunun adı nedir aceba ?
(07-18-2011 01:58 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(07-18-2011 01:50 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Big Grin D: Big Grin alican senin yüzünden böyle bunlar Big Grin

olm ben naptım Big Grin

Big Grin Hüseyin kaya gibisin Big Grin Sevişek mi diyor ya Big Grin
(07-18-2011 01:58 AM)FakeOfFake Yazılan: [ -> ]oyunun adı nedir aceba ?

Kardeş bu arkadaş sapık boşver o oyunları Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler