açıkçası mor ve pembe formadan sonra ben bu sene dantelli forma bekliyordum GS için. Arda Turan yönetimi kendine getirmiş formalar güzel.
Parçalı forma alıştığımız klasik forma ona bi'şey demiyorum da diğerleri çok düz olmuş sadece renk farklılığı var beğenmedim açıkçası.
(07-17-2011 04:50 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]açıkçası mor ve pembe formadan sonra ben bu sene dantelli forma bekliyordum GS için. Arda Turan yönetimi kendine getirmiş formalar güzel.
İlla gel suratıma söv diyorsun.Böylede bi toplumuz işte.
(07-17-2011 04:52 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ] (07-17-2011 04:50 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]açıkçası mor ve pembe formadan sonra ben bu sene dantelli forma bekliyordum GS için. Arda Turan yönetimi kendine getirmiş formalar güzel.
İlla gel suratıma söv diyorsun.Böylede bi toplumuz işte.
Kızma piriiimmm kızmaa

Kötü anlamda demedim. İyi bir gelişme..

Bana göre kötü.

Lan mor, pembe olsa nolcak güzel duruyor.Sizinde sümük yeşili formalarınız vardı.
Siyah formanın ne alakası var galatasaray ile
Siyah formanın galatasarayla alakası vardır. Fifa 99'a bakın tek türk takım olan galatasarayın renkleri sarı kırmızı siyah
Bunlarda galatasarayın formalarını beğenmiyolar sanki siz maçlara çıkıp siz o formalarla gol atıyonuzda bide onların kazandığı paraları siz kazanıyonuz sanki

Tarihindeki en iyi forma

Harika