Beyler benim pc hayla çok kasıyor [ Ram arttırdık ] Ayarlar ne olmalı yazarsanız sevinirim.
1024-(Bilmem Bişey) Grafikler = Orta yap kasıyorsa hala düşük yap hala kasıyorsa Yüksek yap düzelir.(Çoğu kişide olabiliyor.) 16 Bit/32Bit vardır onu 16 bit yap hem laf yapmaz hemde kasmaz.

grafikleri düşür 800x600 yap sağ tarafa bak şimdi .
Oraya değiil oğlum açık kapalı yazan yere bak onların hepsini kapalı yap heh şimdide düşük yap sağ tarafta ki en üst yeri kaydet de. tamamdır.
(07-17-2011 03:14 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]grafikleri düşür 800x600 yap sağ tarafa bak şimdi .
Oraya değiil oğlum açık kapalı yazan yere bak onların hepsini kapalı yap heh şimdide düşük yap sağ tarafta ki en üst yeri kaydet de. tamamdır.
Teşekkürler daha az kasıyor.Bu haftada format attırıcam.Kasma sorunu biter inşallah...
Bana kalsa bitmez ama virüs varsa olabilir yada ana kart'tında bir problem olabilir bence.
Sen RAM almışken ekran kartı da al bence
ayarları 1 er 1 er düşür kasmayana kadar
valla önceden 800x600 kullanıyordum kasıyordu şimdiki ayarlarım 1152x864 32bit kan ve gölge efekti açık grafikler orta arada bir kasıyor

Çözünürlük 800x600 grafikler en düşük renk ayarı 32 bit olursa kasmaz.
serdar eğer ekran kartı alabiliosan ekran kartı al ndvia GeForce 9500 1 gb ben bunu aldım çok memnunum yüksekte bile kasmıyor ve kasmadan battle oynuorum buna birazcık işlemci falanda etki edio ama olsun keşke ram almasaydın ram sadece yükleme dolma hızını falan yukseltir