Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bir Kaç Baskette Benden
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: 843.jpg]

[Resim: 857.jpg]

[Resim: 922.jpg]

[Resim: 934.jpg]

[Resim: 952.jpg]

[Resim: 961.jpg]

[Resim: 964.jpg]

[Resim: 966.jpg]

Kendi Çapımdada Olsa Skor Yaptım SmileSmile
Skor? Tbomb ile vurulan adamları skor olarak kabul etmiyorum açıkcası Tongue
T-BOBM ile yapılan atışlar sayılmaz bence boş koymana bile gerek yok
[img][Resim: screenshot111hc.jpg] Uploaded with ImageShack.us[/img][img][Resim: screenshot133j.jpg] Uploaded with ImageShack.us[/img][img][Resim: screenshot136.jpg] Uploaded with ImageShack.us[/img]

Bunlara basket demek daha doğru Smile Tbomb ile yaptığım hiç bir skor 'u ss ' almaya kayda değer bulmuyor. Çöpe salla gitsin.
(07-17-2011 02:51 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ][img][Resim: screenshot111hc.jpg] Uploaded with ImageShack.us[/img][img][Resim: screenshot133j.jpg] Uploaded with ImageShack.us[/img][img][Resim: screenshot136.jpg] Uploaded with ImageShack.us[/img]

Bunlara basket demek daha doğru Smile Tbomb ile yaptığım hiç bir skor 'u ss ' almaya kayda değer bulmuyor. Çöpe salla gitsin.

İşte budur. Smile T-Bomb ile koyarsın 4 kişi vurursun anlarızda ikilik bunlar Smile
Tbomb ile yapılan kill kill değildir.

Yazaeski opk kaparmısınAngry Tongue
(07-17-2011 02:51 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ][img][Resim: screenshot111hc.jpg] Uploaded with ImageShack.us[/img][img][Resim: screenshot133j.jpg] Uploaded with ImageShack.us[/img][img][Resim: screenshot136.jpg] Uploaded with ImageShack.us[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=vynH4JARbEs ooo yeeee meennnnnnnnnnnn oooo yeeeee sağa puğanım doğuz ! Big Grin
Bencede t bomb la adam öldürmek basit . Geçen ofise t sallamıştım 6 kişi ölmüştü Big Grin
t bomb la adam vurmakta ne var bide 2 lik koymuşsun Smile
Adam iyiki koymuş.Dövseydiniz bide Big Grin Big Grinadamım
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler