Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yuh Bunudamı Yapıcaktık.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ferrari'ye takmaya çalıştık yetmedi budamı olucaktı.

Türk mühendislerinden bir ilk LPGli savaş uçağı.Jet yakıtının pahalılığı ve yurt dışına bağımlılığımız gibi dezavantajları elimine etmek isteyen Türk mühendisleri muhteşem bir buluşa imza attı.
Bildiğimiz mutfak tüplerindeki LPG gazıyla savaş uçaklarını uçurmayı başaran mühendislerimiz bu buluşlarıyla dünyada çalkantı yaratmaya hazırlanıyorlar.

Havacılık ve Savaş Uçakları Geliştirme Dairesi (HSUG) tarafından yapılan açıklama şöyle:

LPG ile çalışan savaş uçakları dünyada bir devrim niteliğinde. Jet yakıtlarının fiyatları ile kıyaslanmayacak ölçüde ucuz. Elbette sistem henüz mükemmel değil bazı eksikleri de var. Örneğin havada kalış süresinin 3 dk. olması bir dezavantaj. Ayrıca savaş esnasında kalkmadan önce motoru ısıtmak da savaş uçakları için bir problem olacağa benziyor. 300 metreden sonra donan yakıt yüzünden düşen uçakları da göz ardı etmemek lazım. Ama bunlar uzun vadede aşılacak sorunlar

http://www.lpgbrc.com/f16-ucaklar

Ya savaş uçağı bu bunun yakıtının oktanı ile lpg nin oktanı birmi savaşıcak bu uçaklar yolcu taşımıyacak.Bunları yapıcağımıza Yerli Malı Savaş uçakları üretmeye çalışsak keşke...
Obaaaa anca biz yapardık zaten bunu Big GrinBig Grin
Adamlar beynini kullanıyor Big Grin
Örneğin havada kalış süresinin 3 dk. olması bir dezavantaj. Ayrıca savaş esnasında kalkmadan önce motoru ısıtmak da savaş uçakları için bir problem olacağa benziyor. 300 metreden sonra donan yakıt yüzünden düşen uçakları da göz ardı etmemek lazım. Ama bunlar uzun vadede aşılacak sorunlar.

Sesli güldüm dalga geçio sanki Smile
Big Grin jahahahahhahhaahhaa Big Grin işte türk !
Türkler Uçuyor helal ya Big Grin adamlar yapıyor abi bırakın biz lpg ile uzaya bile çıkarız
(07-17-2011 02:02 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Türkler Uçuyor helal ya Big Grin adamlar yapıyor abi bırakın biz lpg ile uzaya bile çıkarız

Big Grin ışık hızına lpg ile çıkacagız desene Big Grin
Bunlar zamanla aşılabilir diye düşünüyorum. Geliştirerek yapılabilir neden olmasın ? Benzine bağımlılık elbet bir gün son bulacak.
(07-17-2011 02:47 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Bunlar zamanla aşılabilir diye düşünüyorum. Geliştirerek yapılabilir neden olmasın ? Benzine bağımlılık elbet bir gün son bulacak.

Can Lpg bize aitmiş gibi konuşma Azerbeycan'dan gelir bizim Lpg'miz.Azerbeycan kardeşimiz olsada dediğin gibi benzine bağımlılık durumuna düşer.Eğer orada Lpg yerine bor deseydi giderdim hepsinin anlından öper ayakta alkışlar önünde diz çöker adamsınız diye bağırıp ne kadar saygı varsa gösterebilecek gösterirdim.Ama Lpg be adamım şahine takınca yokuş yukarı gitmiyor.Haberi gördüğümde dalga geçiyorlar sandım.

Zamanla aşılmıyor daha kötüye gidiyor dün Ferrari'ye bugün F16'ya yarın kim bilir TürkSat uydularının kalkış üniteleride Lpg olur atmosferi geçemeden düşer.
Lpg ne ya tofaş arabası lpg ile yama yukarı çıkamıyor.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler