Arkadaşlar gamebooster açık yada kapalı oldugu zamanlar warrock ta anormallik saptandı baglantı sona erecek diyor arştırdım ama faydalı olabılecek hıc bır bılgı bulamadım gamebooster bilgisayarım ıcın cok faydalı bır sıstem dıger oyunların kasmadan daha rahat oynamamı saglıyor ama warrock tanda vazgecemıyorum lutfen bana yardım edermısınız ?

Anormallik vermesinin gamebooster la alakası yok
Ama gamebooster eskiden doğrusunu yükleyince atmıyordu ama şimdi her türlü atıyor galiba
(07-17-2011 12:25 AM)Emir ERDOĞAN Yazılan: [ -> ]Anormallik vermesinin gamebooster la alakası yok
Ama gamebooster eskiden doğrusunu yükleyince atmıyordu ama şimdi her türlü atıyor galiba
hayır gamebooster ıle alakası var gamebooster ı dun yukledım daha once de yuklemıstım warrock yıne anormallık saptandı hatası verdı gamebooster ı sılınce warrock normal calısıyor ve anormallık yada sunucudan atmıyordu !!! GAMEBOOSTER PC DE OLDUGU ZAMAN 2 DK SONRA HER ZAMAN OTOMATIK OLARAK ANORMALLIK SAPTANIYOR !!!
Benim eski bilgisayardada çok işe yarıyordu bi ara oyunu bırakmıştım geldim oyuna girince ( game booster açıkken) 10501 hatası mı ne veriyordu.Gamebooster ıda o hataya rastlamadım
(07-17-2011 12:26 AM)siyahsaat1 Yazılan: [ -> ] (07-17-2011 12:25 AM)Emir ERDOĞAN Yazılan: [ -> ]Anormallik vermesinin gamebooster la alakası yok
hayır gamebooster ıle alakası var gamebooster ı dun yukledım daha once de olmustu gamebooster ı sıldım warrock ta herhangı bır sorun fılan yasamadım !!!
Anormallik oyunun kendi hatası gamebooster la yakından uzaktan alakası falan yok.Gamebooster da 10501 mi ne öyle bir hata verip oyundan atar.Anormallik farklı bir şey
Game boosterı açınca eskiden anormallik saptanmuyordu ama artık anormallik saptanıyor game booster gibi programları warrock için kullanmayın onun yerine görev yöneticisinden işlemler bölümüne gelin ve gereksiz programları oradan kapatın
(07-17-2011 12:31 AM)Cenk Aygar Yazılan: [ -> ]Game boosterı açınca eskiden anormallik saptanmuyordu ama artık anormallik saptanıyor game booster gibi programları warrock için kullanmayın onun yerine görev yöneticisinden işlemler bölümüne gelin ve gereksiz programları oradan kapatın
cok tesekkurler sagol

o zaman tek çare gamebooster ı sılmek
gamebooster ı sıldım gecen kı gıbı yıne eskısı gıbı anormallık fılan kalmadı demekkı pc dekı gamebooster warrock ıcın ıyı degılmış

GAme boosterı merak etmiyor değilim.
Gamebooster atıyor artık ben de denedim defalarca geçen sene kullanırken sorun yoktu bu sene sürüm değişikliği nedeni ile galiba olmuyor.

GameBooster gereksiz.Normal gir oyuna anormallik hatası verirse 'esc' yap geç.