Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun önerileriniz ??
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaslar WarRock oynamak'tan bazen o kadar canım sıkılıyorki,durmadan her oyunda biri küfür eder üste cıkmaya calısır sinir eder,hele yüzsüz hacker'ları demiyorum,yani bazen o kadar sinirleniyorumki aklıma söyle bisey geliyo "keske o bana küfür eden adamın arkasında biranda belirip onun agzını burnunu kırmak Big Grin kısacası sadede gelelim

Bana hangi 0nline shooter oyunlarını söyler misiniz eglenceli ama crossfire,blackshot gibi oyunlar degil tabi yani warrock gibi olucak ama hack lagg bisey olmayan eglencili olan bir oyun söyleyin bana Ss.gifSs.gifSs.gif
Call of duty 4 ün online'nından başla black ops online'a kadar git emin ol single'den daha keyifli.
pc oyunlarından cod bf ve crysis serisi birde mario Big Grin özellikle mario görüntü ve ses kalitesi bule ray Big Grin bu aralar assassien creed geçiyor ama kafanı karıştırabilir oyun boşver ps3 sorarsan çeşit bol blue yarış oyunu god of war cod zombie guitar hero Smile
call of duty modern warfare 3 çıkcak aga oyunda ruslar almanya,abd,ingiltere ye saldırıyor Big Grin
Mario derim Big Grin Asıl oyun mario Big Grin Bıyık amcayı seviyorum Big Grin
Cod 7 online takıl Wink
cod black ops güzel onun dışında Türklerin oynadığı ücretsiz online oyunlarda zaten hack,lag,küfür oluyor
Referans Adresler