Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 8.Slot Yardım !!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Herkese iyi akşamlar
Arkadaşlar bnm retailli çarım var.Çarıma 8.slot Nickel M249-Gold MP7A1-Gold SCORPION yüklesem bi sorun cıkar mı?Çıkarsa nasıl bir sorunla karşılaşırım?
Yardımlarınızı bekliyorum...
sorun çıkmaz böyle bi sorunla karşılaşan retailli arkadaşımı görmedim istersen biraz daha oku yorumları sonra inşaata geçersin Smile
Tm bekleyeyim yorumları saolasın.
Nickel Heavy için ve mp7'de Medic'e has item olduğu için senin retailin hala kullanılır durumda olur... Ammaa : Gold-MP7A1 alırsan Medic'deki MED-KIT2'yi kullanamazsın.
Saol Alican flap1x e yüklemeyi düsünüorumda Smile
Retailli silah olunca slota yapışık kalmıyo gold mp7a1 yada başka bi 8. slot alırsan slota istediğin silahı geçirebilirsin.
(07-16-2011 11:54 PM)l3iotecnic Yazılan: [ -> ]Saol Alican flap1x e yüklemeyi düsünüorumda Smile

Sen bilirsin Smile bi sorun yaratmaz yani kafanda kalmasın herhangi bir sorun.

Zaten seve seve kabul eder o güzel teklifini FLap1x. Uzun zamandır hasret çekiyor Big Grin
(07-17-2011 12:01 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(07-16-2011 11:54 PM)l3iotecnic Yazılan: [ -> ]Saol Alican flap1x e yüklemeyi düsünüorumda Smile

Sen bilirsin Smile bi sorun yaratmaz yani kafanda kalmasın herhangi bir sorun.

Zaten seve seve kabul eder o güzel teklifini FLap1x. Uzun zamandır hasret çekiyor Big Grin

O zmn sevindireyim Smile
Çıkmaz diyorum. victory.gif
Kardes al hic bisey olmaz o 8th slot silahlarının süresi bitince tekrar gelir kendi otomatik yerine
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler