Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sözüm blind bullet'a
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar eskiden 21 dalga olan blind bulleti bitirdim 1 kez, onun heyecanı ile 20 dalgaya geldim bitirdik ana ne görüyüm you have survived dedim yok artık messi 21 dalga olan blind bullet neden 20 dalga oldu biri açıklarsa sevinirim.
Saygılar buradan 11.sınıfa geçmeye çalışanlara selamlar. ARTİST
Dalga derken Big Grin Vardır bişe .
(07-16-2011 11:02 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Dalga derken Big Grin Vardır bişe .

Wawe yi kasıt etmiştim totos.gif
Simdi blint bullet'e msj atıyorum gelsin cevaplasın sorunu Tongue
21. seviye zaten extra değil miydi ?
(07-16-2011 11:03 PM)depozito Yazılan: [ -> ]
(07-16-2011 11:02 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Dalga derken Big Grin Vardır bişe .

Wawe yi kasıt etmiştim totos.gif

Aramızda kalsın ben hala bitiremedim onu Big Grin Çok kazma bir zombi oyuncusuyum Big Grin o kadar kötü ki zombiler benimle kd kasıyor düşün ! Big Grin
Ben 4 e gelebildim en fazla üstüme zıplıyor keretalar
crusher benim ark aramızda geçen diyalog şöyle ;
Ben : la neden 20 de geldin millet oyunu bozuk sanıcak ???
Crusher : baba canım sıkıldı çok yavaş oynuyolardı bende bi kıyak yapayım dedım keratalara Sad
Ben : Tamam bidaha olmasın işinden olursun yoksa yerine madman leri alırlar bak !!!
(07-16-2011 11:28 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Ben 4 e gelebildim en fazla üstüme zıplıyor keretalar

Usta şakamı yapıyon tek başıma 8-9 wawede ölüyom standard DOST
ben 13 te öldüm tek başıma Big Grin
(07-17-2011 12:02 AM)depozito Yazılan: [ -> ]
(07-16-2011 11:28 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Ben 4 e gelebildim en fazla üstüme zıplıyor keretalar

Usta şakamı yapıyon tek başıma 8-9 wawede ölüyom standard DOST

O semih Big Grin o yapar Big Grin Big Grin Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler