Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: unerReichT War Rock Mix Clip v2 [HD]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Güzel Eline sağlık
(07-16-2011 02:26 PM)LskyLine Yazılan: [ -> ]Her zaman ki süper'de Mustafa sen bana demiştin hypercam ile çekeceğine cep telefonundan çek daha iyi ne ayak Smile

Bu da Sony Vegas'ın marifeti totos.gif

(07-16-2011 03:24 PM)Mr. ToGo Yazılan: [ -> ]Mustafa senin şu videoları biraz yaymak lazım. Bu videolarla 21 subscriber değil rahat 1,000 subscriber'ın olması lazımdı.

Bir yolunu bulup yay şu videolarını Big Grin

Hiç düşünmedim böyle bi' şey ama bakarsın buluruz bi' yolunu totos.gif
Mustafa bu işin prosu , bizde izinden gidiyoruz işte Smile Video very niceee
Mustafa bu işin prosu , bizde izinden gidiyoruz işte Smile Video very niceee
Çok Güzel Eline Sağlık Smile

TaTy

Moruk iyi güzel yapmışsında biraz kendi benliğini yaratsan daha iyi olur.[Efekt Konusunda]

Youtube'de yaymaya gelince yabancılardan - rate alırsın böyle videolarla çünkü taklit gibi bişey olmuş.

The Movie Vault da yıllar oldu bunu paylaşılalı.

http://www.youtube.com/watch?v=ZaVCD_8pSE4
(07-16-2011 05:07 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]Moruk iyi güzel yapmışsında biraz kendi benliğini yaratsan daha iyi olur.[Efekt Konusunda]

Youtube'de yaymaya gelince yabancılardan - rate alırsın böyle videolarla çünkü taklit gibi bişey olmuş.

The Movie Vault da yıllar oldu bunu paylaşılalı.

http://www.youtube.com/watch?v=ZaVCD_8pSE4

vay be Smile
@TaTy

Yok artık dedirttin =) aynı müziği kendi videoma eklediğimde taklit mi sayılıyor yani bu.

Daha önce başka bir videoda kullanılmış müziği kullanmayalım o zaman, kendi benliğim bu olsun.

Bu gibi 100'lerce video var.Bu videoya taklit demen için; müziği ve montajı başka bir WR videosunda görmek gerek en azından, ki taklit sayılsın.

TaTy

(07-16-2011 05:29 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]@TaTy

Yok artık dedirttin =) aynı müziği kendi videoma eklediğimde taklit mi sayılıyor yani bu.

Bu gibi 100'lerce video var.

Sen bir proje koymuşssun ortaya ben sadece sana yorum yapıyorum.Gelen eleştirilere hemen kavgacı tutum sergilersen olmaz.Ben sadece sana neyin ne olduğunu ve nerden geldiğini nasıl tepki gördüğünü söyledim.Videon güzel videona laf yok.

Ama eleştirileri kaldıramayacaksan tamam iyi eğlenceler.

Not: Hemen alındı ya.
Alınmak demeyelim.Sen beni eleştirdin, ben de yorumuna cevap verdim.

"Eyvallah, haklısın." falan mı deseydim yani? ^_^ Eleştirin hakkındaki fikrimi belirttim.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler