Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hayatınızda duyduğunuz "En Garip" İSİM ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
adım ant Smile
Şık Sad huhh Hep okulda dalga geçerlerdi A şık kı mı B şık kı mı derlerdi hocada hep Berkay Şık derdi bana Sad lise bitti hala aynı espiri ! Big Grin
[attachment=4129]
(07-16-2011 01:47 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Şık Sad huhh Hep okulda dalga geçerlerdi A şık kı mı B şık kı mı derlerdi hocada hep Berkay Şık derdi bana Sad lise bitti hala aynı espiri ! Big Grin

Bana da genelde Alican demezler : Balık derler, Fish derler(ingilizce hocalarım hep böyle der) Alican Fish.. Apartmanımızdaki bir komşu : Alican Lagot Big Grin

- Hamsi baluğu gibi hop hop oynayacağuuz rin din din din rin din din din ha ha ha uşaklar ha ha... nese klavye üstünde dans ettim azcık Big Grin

bu arada Resme de bakın =)
Arkadaşda iyi post kastı DOST Benim duyduğum ilginç isimler ; Haziment , Siyami , Erkeklerde Cemre ve Aycan Smile
Arkadaşda iyi post kastı DOST Benim duyduğum ilginç isimler ; Haziment , Siyami , Erkeklerde Cemre ve Aycan Smile
Benim ismimi daha önce hiç duymadım Big Grin İlkem
Sonra dershanede bi arkadaş var ismi Azrail Big Grin
döndü yandanverdi
(07-16-2011 08:32 AM)erdnc0544 Yazılan: [ -> ]döndü yandanverdi

Güldürdün Big Grin

Fenasi Kerim Tongue
abuzıttınBig Grin
Abdül rezzak bin berrak
ORAL Çalışkan Big Grin (Dershanede derdi '' Ben Oral Çalışkan.Ama kısaca O.Ç diyebilirsiniz diye Big Grin ) ( Buradaki O.Ç. küfür olarak algılamayın )
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler