Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: South Park Karakterler.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşımızın teki diziyi tanıtmıştı bende karakterlerini yazayım dedim.

South Park izlemek sakıncalıdır ağır bir dil ve iğrençlik içerir.Ve İslam dışındaki çoğu dinle dalga geçer özellikle Musevilik.

Şimdilik 5 karakteri tanıtayım ilk önce en çok hayran kitlesi olan

Eric Theodore Cartman

Kısacası Şeytan.Zeki ama cahil olup şımarık kendini beğenmiş narsist faşist bencil bir sosyopat.Ve en şişman kişi.Bir bölümde çocuk onu sinir etti diye çocuğa annesini ve babasını yedirmiş.Bir bölümde kızılları öldürmeye çalışmış sonra kendiside kızıl olunca kızıl olmayan herkezi öldürmeye çalışmıştı.En çokta yakın arkadaşı yahudi olan Kyle ile tartışır ve ortadoğudaki savaşı hep onların çıkarttığını söyler.

Leopold “Butters” Stotch

Çok tatlı saf ve söz dinleyen uslu bir çocuk.O kadar safki Cartman onla hep dalga geçip kandırıyor ama oda intikamını güzel alıyor.Ama bilmedende çok kötü şeyler yapabiliyor bilerek yaptığı kötülükleri ise yok denecek kadar az.Çok sevdiğim bir karakter.

Chef

En sevdiğim karakterlerin içinde 40'lı yaşlarda okul aşçısı çocukların en çok sevdiği kişi çocuklara her konuda yardım eden babacan bir tip iş ders vermeye gelince herşeyi sekse bağlayan seks manyağı biri.

Kenneth “Kenny” McCormick

Varoşlarda yaşayan ağzı bozuk cesur ve en çok sevilen 2. karakter.Nerdeyse her bölümde kötü bir şekilde ölür ama diğer bölüme hayatta olur.Genelde konuşması anlaşılmaz.

Stanley “Stan” Marsh

Dizinin en akıllı ve en sade karakteri onu komik yapan ailesi.

Kyle Broflovski

Stan'in en iyi arkadaşı Cartmanla hep yahudi olduğu için tartışan karakter.

South Parktan güzel bir video.

Okumama gerek yok çünkü south park dizisine hastayım açıkcası ve karakterleri biliyorum eline sağlık.
Düzenlendi... South Park candır kandır herşeydir... Ben hep parça parça izledim şu ana kadar geçen gün sıfırdan bütün bölümlerini izleme kararı aldım... Bu akşam 2. sezon bitecek... Tüm sezonları full izlicem Tongue
(07-15-2011 11:01 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Düzenlendi... South Park candır kandır herşeydir... Ben hep parça parça izledim şu ana kadar geçen gün sıfırdan bütün bölümlerini izleme kararı aldım... Bu akşam 2. sezon bitecek... Tüm sezonları full izlicem Tongue

Ben öle her bölümünü izlemiyorum bakıyorum bölümün konusu güzel ise direk izle en sevdiğim sezon 15 2 ve 8 çok canlı bölümler var.

Ama şu bölümleri kesin izle.
13 sezon 9.bölüm(buttters pezo oluyor)
14.sezon 3.bölüm(esrar yasal oluyor)
8.sezon 3.bölüm(cartman adolf hitlerin yolundan gidiyorBig Grin)
8.sezon 1.bölüm(Naruto ile dalga geçiyolar)
2.sezon 15 bölüm(bugün bitirceksen bu bölümü kesin izle komedi şiddetle öneririm)
12.sezon 9. bölüm(yorum yok cartman akar)
(07-15-2011 11:04 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]
(07-15-2011 11:01 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Düzenlendi... South Park candır kandır herşeydir... Ben hep parça parça izledim şu ana kadar geçen gün sıfırdan bütün bölümlerini izleme kararı aldım... Bu akşam 2. sezon bitecek... Tüm sezonları full izlicem Tongue

Ben öle her bölümünü izlemiyorum bakıyorum bölümün konusu güzel ise direk izle en sevdiğim sezon 15 2 ve 8 çok canlı bölümler var.

15'2 çok güzel ya Big Grin
Oh my god,they killed Kenny.You b*stards(Çok fazla sansürlenecek bir kelime olduğunu düşünmüyorum) Big Grin Big Grin
Cartman ve arkadaşları zor durumdayken Chef'in yanına gelip ondan yardım isteyince Chef'in erotik şarkı söylemesine bayılıyorum Smile
nerden izleyebilirim narutoyla dalga geçilen bölümü izlemem lazım Smile
(07-15-2011 11:23 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]nerden izleyebilirim narutoyla dalga geçilen bölümü izlemem lazım Smile

http://www.southparkizle.com/8-sezon-1-b...e-altyazi/ Al bakalım. Smile
(07-15-2011 10:45 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Okumama gerek yok çünkü south park dizisine hastayım açıkcası ve karakterleri biliyorum eline sağlık.

Aynen ellerine sağlık forever Cartman Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler