Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Jericho'nun bu geceki açıklaması.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Daha önce bununla ilgili bir konu açıldı ise özür dilerim aradım bulamadım.

Dün saat 1 sularında yaptığı bir açıklama.

UPDATE 2:
War Rock Game servers are back online. Stay tuned next week for the UI patch!

Don't forget to check out the new Random Box #5, now including 8th Slot Dual Scorpions!!!

UPDATE:
War Rock server maintenance will begin today @ 5PM PDT. At this time all WR game servers will be down for 15-25 minutes.

----

Today's maintenance has been postponed until tomorrow. Last minute bugs have been discovered in the patch and will be worked on! We are happy to say that the new UI is looking good and is working well on all three languages (German, Turkish, and English). This upcoming update will also be bringing a special surprise!

Please Note: This maintenance schedule could be subject to change.

Türkçe (tam çeviri yapıcam ama eklemelerde yapıcağımki anlayın)

Bu gece itibariyle sunucular bir ara kapandı ve açık durumdalar.Önümüzdeki hafra UI yaması gelicek.Nedir UI warrock mesenger sistemi diyebiliriz arkadaş listesi felan.

Rastgele kutu 5'i gözden geçirmeyi unutmayın Gold Scorpion çıkma ihtimali var.

Sunucu bakımı bugün 17:00(Türkiye saati ile bu gece 5 suları geçti ama) de başlayacak.Tüm sunucular 15-20 dakikalık araya girecek.

Bunlar bitenler gel gelelim önümüzdekilere.

Bugün olacak bakım yarına ertelendi.Son dakikada yamada hata tespit ettiler ve çalışır duruma getirdiler.UI sistemi 3 dilde olacak Türkçe İngilizce Almanca.Ayrıca özel bir süprizde sizi bekliyor.

Dipnot:Güncellemerlde plan değişebilir(ertelenebilir)

Şimdi bunlardan anladığımıza göre haftaya warrock mesenger benzeri bir sistemle yarın isede yeni güncelleştirmeyle karşılaşıcaz.
yanii bakım bu gece ? öylemi iyi iyi Big Grin
İlginç bir sistem.Knight onlinedeki gibi olacak demek ki arkadaş listesi vs..
Bekleyip göreceğiz nasıl bir şey bizi bekliyor bakalım Smile
Arkadaş listesi iyi olacak.Buluşmak zor oluyordu ben Ts kullanmıyorum.
arkadaş listesi hep aklımda vardı çok iyi olucak gerçektende victory.gif
Bir arpa boyu daha yol aldık. beyfendi
Yine ertelenir Big Grin
inşallah gelir pach
bakalım nasıl olacak
Bildiğim kadarıyla bakım gece olacak yarın bir çok yeniliklerde olacakmış.
Şu anda gelecek olan yenilikler içinde Yeni bir Cephanelik (İtem Shop) Tam anlamıyla hazır eğer bir problem olmaz ise gelecek olan yenilikler içinde bu kesin olarak mevcut.Çok özellikli kullanımı oldukça kolay bir Messenger ise yolda.Henüz tam olarak hazır değil (D.E) Dream Execution Messenger üzerinde çalışıyor yani şu anda bunun için pek umut vermek istemiyorum tam olarak hazır olduğunda zaten gerekli şekilde bilgilendirileceksiniz.

Cephanelik şu anda kullandığınızdan hem Renk ve Tema olarak hemde Şekil ve Kullanım Tarzı olarak çok daha farklı olacak.Kullanımı oldukça kolay ve kullanışlı olduğu gibi ayrıca şu anda kullandığınızdan farklı Seçeneklerde sizlerle olacak (İşte Sürprizin Bir Kısmı Burada).

Yolda olan Messenger'dan söz edecek olursak Arkadaşlarınızı ekleyebileceğiniz onlara oyun içerisinde her kanalda erişebileceğiniz Chat,Katılım,Çağırma özellikleri gibi oyun oynarken çevrenizle irtibatınızı her an en üst seviyede tutacak özelliklere sahip olacağını tahmin ediyoruz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler