Can a teklif ettim bilardo maçı yapalım diye kabul etti neyse ilk başta 5 de bıtsın dedı ben tmm dedım sonra dedı kı 3 te bıtsın ben onuda kabul ettım sonra o 0-2 one geçti ama ben pes etmedim ve 3-2 KAZANDIM

oyunun başlarında bana ettiği bir laf
-Kolay lokmasın,demişti
Hizliupload.com
furkan beni sinir etme babam sayesinde kaybettim saf lık yapma olay çıkmasın!
Seninle tekrar yapacağız!
Nasıl kazandığın resimde belli oluyor saniye bitti oyüzden kaybettim!
(07-15-2011 05:19 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]furkan beni sinir etme babam sayesinde kaybettim saf lık yapma olay çıkmasın!
Sinirlenmene gerek yok.Oyun bu sonuçta...
(07-15-2011 05:19 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]furkan beni sinir etme babam sayesinde kaybettim saf lık yapma olay çıkmasın!
Olur Seve seve
bu bir oyun olay çıkacak bişey yapmaya değmez bu 1
2. si süren doldu bende kazandım o zaman bana mesaj atsaydın benım gıtmem lazım dıye bende kaydederdim

Okadar zamanım yok senin yorumların agresif geldi bana ! hakkınla kazanmadın !
(07-15-2011 05:23 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]Okadar zamanım yok senin yorumların agresif geldi bana ! hakkınla kazanmadın !
Düzeltmemi istediğin şeyler varsa söyle ?
Buyur Gel Tekrar yapalım Bakalım kim hakkıyla kazanacak (;
(07-15-2011 05:24 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]Buyur Gel Tekrar yapalım Bakalım kim hakkıyla kazanacak (;
üst üste yapamam gerçekten sakın kaçtığımıda düşünme yarın senin nişanın varmış ondan sonraki gün SÖZ.(senin derken senin değil

)
Kaçtığını düşünmüyorum 4 gün yokum seninle 1.30 dk var gitmem için sonra 4 gün yokum kim hakkıyla kazancaksa forumdakiler de şahit olacak.
Tebrikler.