Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tsli clan
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
tsli clan arıyorum
yaş 15
id : medicbasan ortalama 3 senedir aynı hesap la oynadım
lvl : 44
kd: 1.08 kd hiç sıfırlamadım ilk charım oldugundan kd dusuk
pre: surekli yazın vardır kışın bazen şuanda pre var gold

clan maçlarında tecrübem vardır ( clan tanıdık olursa daha ii olur Big Grin )
3 senede 44 yapmak büyük bi başarı olmalı Big Grin
Alın akıyla kasmak böyle oluyo. power leveller gibi olsa 3 günde 44 yapardı.
asla powerlevel yapmadım oyuna ilk basladıgımda flag yapmıstım 5-10 kere ve üstelik 1 sene ara verdim cok sürekli kasılmadı yani bu char sanırım zevkine oynadıgım icin böyle oldu
(07-15-2011 04:34 PM)gokhaan2 Yazılan: [ -> ]asla powerlevel yapmadım oyuna ilk basladıgımda flag yapmıstım 5-10 kere ve üstelik 1 sene ara verdim cok sürekli kasılmadı yani bu char sanırım zevkine oynadıgım icin böyle oldu

Sus la suss Big Grin Big Grin
size geleyim die demi Big Grin
(07-15-2011 04:02 PM)İlkem ERTEN Yazılan: [ -> ]3 senede 44 yapmak büyük bi başarı olmalı Big Grin

Arkadaşım gecesini gündüzüne takıp 70 80 lvl yapan insanlarda var ama psikolojik olarak yanlış ben bu oyunu 4 senedir oynuyorum ve 38 lvl'im sadece canımın istediği ve eşya olduğu zamanlar oyuna girerim arkadaşlarımla ts muhabbeti ve güzel vakit için oynarım.Nedense hala anlatamamış bulunmaktayım bu bir fps oyunudur lvl kavramının önemi yoktur ve kd kavramınında öyle bu oyun sadece el becerisidir.
Bizim Clana gelebilirsin daha yeni açtıenin gibi yetenekli oyunculara iht. var Wink

WarrockTurkishUnion yani WTU

Davet yolladım =)
Referans Adresler