Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 11ahset hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler kendisi itiraf etti Ben biliyordum zaten bizim yukardaki cafede hack kullanıyordu Clana girmiş bide..

[Resim: screenshot017r.jpg]
Adamın biri hackdi beyler sadece 5. slot hackini açıyorum o kadar tamamı diyodu Big Grin
Buna ticket atılmaz atılamaz Belki karalisteye eklenir Smile
Yav işte ben bu oyunun bu yanını çok seviyorum ! Big Grin Belliydi zaten böyle bir 'pislik' yaptığı...
War Rock oyununda tecrübesi olmayan, ve oyuna yeni başlayan biri olsa gerek "11ahset" adlı oyuncu.

Çünkü "adamlar hack açıyor diye bende hack açıyorum" diyor, PC'sinde hack programı var ise HackShield direk banlayacaktır. Ticket çözüm değildir, bu herifi kendi haline bırakalım, emin ol her yeni acc.'si HackShield tarafından banlanacaktır. (Format atana dek.)

Bu oyuncuyu klana alanlar belli ki henüz hack kullandığını görmemişler. =)
(02-12-2010 12:09 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]War Rock oyununda tecrübesi olmayan, ve oyuna yeni başlayan biri olsa gerek "11ahset" adlı oyuncu.

Çünkü "adamlar hack açıyor diye bende hack açıyorum" diyor, PC'sinde hack programı var ise HackShield direk banlayacaktır. Ticket çözüm değildir, bu herifi kendi haline bırakalım, emin ol her yeni acc.'si HackShield tarafından banlanacaktır. (Format atana dek.)

Bu oyuncuyu klana alanlar belli ki henüz hack kullandığını görmemişler. =)

aynen öyle bir clana girdiğine bile inanmıyorum ...
(02-12-2010 12:07 PM)neglector Yazılan: [ -> ]Yav işte ben bu oyunun bu yanını çok seviyorum ! Big Grin Belliydi zaten böyle bir 'pislik' yaptığı...

iLkten söylüyor valla hack yok allah carpsın filan ondan sonra ıtıraf edıyor xD carpılcakBig GrinBig Grin
Ticket İçin Kanıt Olmaz Ama Kara Listeye Eklenebilir .
Referans Adresler