dün burak kandöker patch gelcek demıstı 14 temmuz akşamı belkide ıtem shop a yeni silahlar gelebilir demişti ne patch geldi ne ıtem shop a yenı sılah

adamların ıslerı guclerı marketplace e ıtem koymak boyalı moyalı adam gıbı ıtem koydukları da yok g1 ler ıclerınde patlar ınsallah

dinar bol g1 le aynı şeyi alamam

gold premium alınca kac g1 e düşer famas
(07-15-2011 12:07 PM)siyahsaat1 Yazılan: [ -> ]dün burak kandöker patch gelcek demıstı 14 temmuz akşamı belkide ıtem shop a yeni silahlar gelebilir demişti ne patch geldi ne ıtem shop a yenı sılah
adamların ıslerı guclerı marketplace e ıtem koymak boyalı moyalı adam gıbı ıtem koydukları da yok g1 ler ıclerınde patlar ınsallah 
Kardeşim..Boyalı dediğin şeyler Ülke Bayrakları.
Kendi Ülkenin Bayrağına saygın olduğu gibi diğer Ülke Bayraklarına da saygın olmalı.Boya deyip geçiştiremezsin.Senin Ülkeninde rengi var orada.
Bu aralar oyuna pek girmiyorum ama benim chara almaya gerek yok zaten. Gold Famas - XM8 Alligator - Gold M60 yetiyor. He slot 7 için gelirse alabilirim

Bana sorarsanız gereksiz, gidin cephanelikten alın g1 ile cephanelikten alınamayan eşyaları alın derim

Normal famas+l85 in 13 günü var ve daha dün scorpion aldım.Kaç gün kalıcak ona göre alıcam?
(07-15-2011 11:26 AM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Alan kişilere hayırlı olsun normali varken goldu veya ülke temalı famas almak bence saçmalık tabi kişiye göre değişir ...
Eee şimdi k2 sizin gibi enayileri bulmuş,yolmak için her türlü saçmalığı yapacaktır.oturun düşünün bir kere;dünya para verdiğiniz bu oyunda hacksiz tek gününüz geçti mi? Cevabınız hayır büyük bir ihtimalle.Peki siz bilgisayaraınıza bir mağazadan parça aldınız ve bozuk çıktı,gidip değiştirdiniz.Aldığınız ikinci parçada bozuk çıktı.Ne yaparsınız? O mağazadan alışverişi kesersiniz.Ee be kardeşim bu oyun "BOZUK" neden ısrarla kazıklanıyorsunuz? Neden paranızı sokağa atıyorsunuz? Bile bile kazık yiyen salak mıdır? Salaktır değil mi..!
Bende alcam kesin ama hangi bayrak karar veremedim