Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: voav-g1 süper
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba,

War Rock güncellemesi bu gece başlayacak (Erteleme olmaz ise) sunucular bakıma alınacak ve yeni bir güncelleme gelecek.Yamada bulunan bazı hatalar nedeniyle güncelleme daha önce ertelenmişti bir kez daha ertelenmez ise sürpriz yenilikler ile yarın oyuna giriş yapabileceksiniz.

Belkide yarın çok merak ettiğiniz Yeni silahlar ile yeni bir ''Item Shop'' karşınızda olabilir;=)

Yine ortada kaldık ha ? Adamlar erteleye erteleye bir hal oldular Big Grin Anca akıl fikir g1'e item koymakta para ile Smile Azıcık oyuna dönseler yenilik gelse hani değil mi ?
EvetBig Grin
Evet doğru Big GrinBig Grin
Haklı
Katılıyorum bikini eventı item shopumuzu istiyoruz koredekiler awyi bedava alıyor (biz istemeyiz) ama güzel silahlar gelsin Big Grin famaslar aw50fler doldurulmuş charlara anne bizim niye famasımız niye aw50fmiz yok diyor haklı diyor haklı Big Grin
evet ya kaç gündür patch gelcek Angry
Bu gece değilmiydi cumartesiye geçerkenmi olacak yani ben sabaha kadar boşunamı bekledim Angry Şuan hala güncelleme yok bu gün içinde olursa güzel olur.
Adamlar 1 ay daha erteleyecek bizi anlaşıldı ! Smile
Sanki bizle oyun oynuyorlar.
Hızır dışında bu ülkeye çok GM lazım bu oyun için...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler